Galaxy S8 apps al beschikbaar door system dump

Hoewel de Samsung Galaxy S8 en S8+ vlaggenschip toestellen al officieel onthuld zijn, duurt het helaas nog even voordat de telefoons in de winkel zullen verschijnen. Samsung’s nieuwe apps kunnen echter nu al bekeken worden. Door een system dump bij XDA-Developers lekten de Galaxy S8 apps, waarvan er veel al geïnstalleerd kunnen worden.

Samsung Galaxy S8 appsMeeste Galaxy S8 apps werken soepel, anderen brengen problemen en risico’s met zich mee

Het totale pakket neemt iets meer dan 1GB in beslag. Verschillende mensen berichten dat het is gelukt om de Messaging, Clock, My Files, Video, Samsung Account, Samsung Cloud en de verschillende Galaxy apps succesvol te installeren zonder root. Ook de Samsung’s nieuwe Bixby assistent kan al geïnstalleerd worden, hoewel het tot nu toe nog niet functioneel lijkt te zijn. Andere apps zoals de Camera, Always-on Display en Contacts blijken meer problemen op te leveren. Het is waarschijnlijk sowieso beter de Contacts app niet te installeren, aangezien het ervoor zou kunnen zorgen dat het toestel geen telefoontjes meer binnenkrijgt.

Betere resultaten met Galaxy S7 en Android Marshmallow

Wie alvast de apps wil gaan installeren doet dit wel op eigen risico. Het is altijd een beetje riskant om een app te installeren, welke niet via de Google Play Store wordt aangeboden. Ook in het geval dat de apps worden geïnstalleerd en het doen, is het waarschijnlijk zo dat ze niet helemaal hetzelfde werken als op de nieuwe Galaxy S8 toestellen. Maar wie zich avontuurlijk voelt en alvast een voorproefje wil van de Galaxy S8, kan het erop wagen en de APK bestanden van de system dump installeren. Zoals de berichten aangeven werken veel van de apps zonder root, maar ze zullen met root waarschijnlijk beter werken. De grootste kans voor het soepel werken van de apps hebben gebruikers met de Galaxy S7. Ook toestellen die draaien op Android Marshmallow of hoger kunnen betere resultaten verwachten.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters