Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7

Dit jaar heeft Samsung veel te bewijzen na de problemen van vorig jaar met de Galaxy Note 7. Hoewel we dan vooral naar de Note 8 zullen kijken, zou het gebeuren natuurlijk ook van invloed kunnen zijn op de verkoopcijfers van de Galaxy S8 en S8+ en het vertrouwen in Samsung in het algemeen. Vorige week leek het oordeel geveld en doken er berichten op over lagere verkoopcijfers, vergeleken met de Galaxy S7 toestellen van vorig jaar. Samsung CEO DJ Koh spreekt deze berichten echter tegen en claimt het tegenovergestelde.

Verkoopcijfers Galaxy S8 en S8+ beter dan dezelfde periode vorig jaar

Koh liet de wereld onlangs tijdens een persconferentie in Taipei weten dat de vlaggenschip toestellen van dit jaar het juist beter doen dan hun voorgangers. Wanneer de verkoopcijfers van dezelfde periode dit jaar vergeleken worden met die van 2017 zien we stijging van 15%. Hoewel dit geen gigantische toename is, heeft Samsung in ieder geval niet te maken met lagere cijfers. Daarnaast verwacht het bedrijf datĀ de cijfers in de tweede helft van het jaar zullen blijven groeien.

Samsung Galaxy S8 en S7

Galaxy Note 8 wordt in twee fases uitgebracht laat in het jaar

De berichten van vorig week, waarin werd geclaimd dat de S8 smartphones het slechter deden, gaven de dalende cijfers ook op als oorzaak voor een vervoegde lancering van de Galaxy Note 8. Maar ook de claims over de lanceringsdatum lijken na de persconferentie in Taipei uit de duim gezogen. Samsung zou de phablet niet eerder, maar juist later uitbrengen dan normaal.

Het plan is dat de Note 8 aangekondigd wordt op 23 augustus. Vervolgens wordt het in september uitgebracht in Zuid Korea, de Verenigde Staten en Engeland. Nederland en de rest van de wereld is daarna aan de beurt en zal in oktober van de nieuwe Samsung handset kunnen genieten.

Samsung Galaxy Note 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters