Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7

Dit jaar heeft Samsung veel te bewijzen na de problemen van vorig jaar met de Galaxy Note 7. Hoewel we dan vooral naar de Note 8 zullen kijken, zou het gebeuren natuurlijk ook van invloed kunnen zijn op de verkoopcijfers van de Galaxy S8 en S8+ en het vertrouwen in Samsung in het algemeen. Vorige week leek het oordeel geveld en doken er berichten op over lagere verkoopcijfers, vergeleken met de Galaxy S7 toestellen van vorig jaar. Samsung CEO DJ Koh spreekt deze berichten echter tegen en claimt het tegenovergestelde.

Verkoopcijfers Galaxy S8 en S8+ beter dan dezelfde periode vorig jaar

Koh liet de wereld onlangs tijdens een persconferentie in Taipei weten dat de vlaggenschip toestellen van dit jaar het juist beter doen dan hun voorgangers. Wanneer de verkoopcijfers van dezelfde periode dit jaar vergeleken worden met die van 2017 zien we stijging van 15%. Hoewel dit geen gigantische toename is, heeft Samsung in ieder geval niet te maken met lagere cijfers. Daarnaast verwacht het bedrijf dat de cijfers in de tweede helft van het jaar zullen blijven groeien.

Samsung Galaxy S8 en S7

Galaxy Note 8 wordt in twee fases uitgebracht laat in het jaar

De berichten van vorig week, waarin werd geclaimd dat de S8 smartphones het slechter deden, gaven de dalende cijfers ook op als oorzaak voor een vervoegde lancering van de Galaxy Note 8. Maar ook de claims over de lanceringsdatum lijken na de persconferentie in Taipei uit de duim gezogen. Samsung zou de phablet niet eerder, maar juist later uitbrengen dan normaal.

Het plan is dat de Note 8 aangekondigd wordt op 23 augustus. Vervolgens wordt het in september uitgebracht in Zuid Korea, de Verenigde Staten en Engeland. Nederland en de rest van de wereld is daarna aan de beurt en zal in oktober van de nieuwe Samsung handset kunnen genieten.

Samsung Galaxy Note 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters