‘Bekijk de Samsung Galaxy S8 in de kleuren Black Sky, Orchid Grey en Arctic Silver’

Evan Blass slaat weer toe moet een nieuwe beelden van de Samsung Galaxy S8. Vlak na het verschijnen van een paarse Galaxy S8, komt Blass met nieuwe renders van de S8 toestellen. In de renders zijn de Galaxy S8 en S8+ te zien in drie verschillende kleuren. De bijzondere namen van de kleuren worden in Blass’s tweet natuurlijk ook erbij vermeld.

Samsung Galaxy S8 in 3 kleurenBlack Sky, Orchid Grey en Arctic Silver

De drie kleuren, welke getoond worden, zijn zwart, grijs en zilver. Of in het Samsungs: Black Sky, Orchid Grey en Arctic Silver. De namen geven een subtiele extra flair aan de daadwerkelijke kleuren. In de renders wordt de Galaxy S8 van de voor- en zijkant getoond. De Galaxy S8+ is alleen zichtbaar vanaf de voorkant. Helaas is de achterkant van de toestellen niet te zien, waardoor de kleuren niet zo goed waarneembaar zijn.

Officiële kleuren 29 maart bekend

Hoewel Blass vaak met legit informatie komt, blijft het onzeker of de berichten uiteindelijk waar zullen blijken. Over ongeveer anderhalve week zou het eindelijk zover moeten zijn, en zou Samsung de twee S8 modellen officieel moeten onthullen.

Overzicht specificaties

Voor wie het heeft weten te presteren niet op de hoogte te zijn van de specificaties (geruchten), is hier een kort overzicht. Beide toestellen zullen komen met een octa-core Exynos 8895 of Snapdragon 835 chipset. Er zal 4GB RAM beschikbaar zijn in combinatie met 64GB opslagruimte. De opslagruimte zal via microSD uitgebreid kunnen worden tot 256G. Verder krijgen de telefoons aan de achterkant een 12 megapixel lens en aan de voorkant één van 8 megapixel. De twee smartphones komen grotendeels overeen, afgezien van het display en de batterij. De S8 komt met een 5.8 inch display en een 3000mAh batterij, terwijl de S8+ een 6.2 inch display krijgt met een 3500mAh batterij.

Bron: @evleaks

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters