‘Galaxy S8 met 6GB RAM voor geselecteerde landen’

Toen de Samsung Galaxy Note 7 in China werd onthuld, was het publiek enigszins verbaasd. Samsung had eerder bevestigd in China een speciale 6GB RAM versie van het toestel uit te brengen met 128GB interne opslag. Het apparaat dat werd getoond had echter maar 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Samsung lijkt nu het plan dat oorspronkelijk voor de Note 7 bedoeld was, te willen uitvoeren met de Galaxy S8.

Geen 6GB Note 7 door aanbod lokale markt

Samsung Galaxy S8Uiteraard werd na de onthulling van de “normale” Galaxy Note 7 druk gespeculeerd over waar de speciale versie was gebleven. Een populair verhaal was dat Samsung het had gedaan, omdat er in China van lokale merken al smartphones waren met 6GB RAM capaciteit. Dit zou het succes van een 6GB Note 7 lancering hebben ondermijnd. Als dit de werkelijke reden zou zijn, zou het verrassend zijn als Samsung de S8 wel een versie met 6GB geeft. Hetzelfde argument zou nog steeds gelden.

Wel 6GB RAM Galaxy S8, maar toch geen 8GB RAM versie

Via een vrij betrouwbare bron uit China zijn nu toch berichten naar voren gekomen over verschillende Samsung Galaxy S8 versies. In China en Korea zou er een versie met 6GB RAM en 128GB opslag van het vlaggenschip toestel worden uitgebracht. De berichten vertellen niet of deze versie meteen gelanceerd zal worden met de normale versie, of dat deze later wordt uitgebracht. Helaas liet de tipster ook weten dat er geen versie zal zijn met 8GB RAM en 256GB opslag. Volgens eerdere geruchten zou dat wel het geval zijn. We gaan het allemaal eind maart ontdekken, dan zal Samsung naar verwachting het nieuwe vlaggenschip officieel onthullen.

Bron: @mmddj (Twitter) via SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters