‘Galaxy S8 met 6GB RAM voor geselecteerde landen’

Toen de Samsung Galaxy Note 7 in China werd onthuld, was het publiek enigszins verbaasd. Samsung had eerder bevestigd in China een speciale 6GB RAM versie van het toestel uit te brengen met 128GB interne opslag. Het apparaat dat werd getoond had echter maar 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Samsung lijkt nu het plan dat oorspronkelijk voor de Note 7 bedoeld was, te willen uitvoeren met de Galaxy S8.

Geen 6GB Note 7 door aanbod lokale markt

Samsung Galaxy S8Uiteraard werd na de onthulling van de “normale” Galaxy Note 7 druk gespeculeerd over waar de speciale versie was gebleven. Een populair verhaal was dat Samsung het had gedaan, omdat er in China van lokale merken al smartphones waren met 6GB RAM capaciteit. Dit zou het succes van een 6GB Note 7 lancering hebben ondermijnd. Als dit de werkelijke reden zou zijn, zou het verrassend zijn als Samsung de S8 wel een versie met 6GB geeft. Hetzelfde argument zou nog steeds gelden.

Wel 6GB RAM Galaxy S8, maar toch geen 8GB RAM versie

Via een vrij betrouwbare bron uit China zijn nu toch berichten naar voren gekomen over verschillende Samsung Galaxy S8 versies. In China en Korea zou er een versie met 6GB RAM en 128GB opslag van het vlaggenschip toestel worden uitgebracht. De berichten vertellen niet of deze versie meteen gelanceerd zal worden met de normale versie, of dat deze later wordt uitgebracht. Helaas liet de tipster ook weten dat er geen versie zal zijn met 8GB RAM en 256GB opslag. Volgens eerdere geruchten zou dat wel het geval zijn. We gaan het allemaal eind maart ontdekken, dan zal Samsung naar verwachting het nieuwe vlaggenschip officieel onthullen.

Bron: @mmddj (Twitter) via SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters