Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren

Nee het duurt niet meer lang voordat de Samsung Galaxy S9 officieel onthuld wordt. Ja, toch duiken er nog net op de valreep allerlei nieuwe beelden van het toestel. Zou het ooit een smartphonemaker gelukt zijn om daadwerkelijk een toestel te onthullen? In ieder geval weten we dankzij verschillende lekken hoe zowel de Galaxy S9 als Galaxy S9+ eruit gaan zien. En dat weten we in alle beschikbare kleuren.

Samsung heeft niks meer te vertellen

De Duitse website WinFuture is deze keer erg behulpzaam geweest met het onthullen van allerlei dingen over de twee nieuwe Samsung handsets. In een artikel over de smartphones onthullen ze bijna alles wat er te onthullen valt. Allerlei specificaties worden gegeven en het lijkt erop alsof Samsung zelf niks meer te vertellen heeft tijdens MWC. In ieder geval kan de smartphonemaker de telefoons met een spectaculaire show aan de wereld voorstellen.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Blass deelt nog extra kleur Galaxy S9

Naast specificaties laat WinFuture de toestellen in al hun glorie zien in behoorlijk wat productshots en marketing beelden. WinFuture post de toestellen echter maar in drie van de beschikbare kleuren. Op de site zijn de telefoons te bewonderen in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple. De bekende tipster Evan Blass wist echter dat er nog een vierde kleur komt, namelijk Titanium Gray. In antwoord op de onthullingen van WinFuture deelt Blass ook nog een die laatste optie.

Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Duurder dan vorig jaar

Over een paar dagen is het zover en hoewel we alles al lijken te weten, komen we dan in ieder geval dichter bij het daadwerkelijk hebben van een Galaxy S9 handset. Helaas zullen we volgens de geruchten meer moeten neertellen voor de nieuwe Galaxy’s dan vorig jaar. In Europa zouden de toestellen zo’n 100 euro duurder zijn dan de Galaxy S8 handsets.

Samsung Galaxy S9 Midnight Black

Samsung Galaxy S9 Titanium Grey

Via: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters