Evan Blass lekt Samsung Galaxy S9 in duister suikerfee kleurtje

Over minder dan drie weken wordt de Samsung Galaxy S9 onthuld samen met zijn grotere broer tijdens de World Mobile Congress in Barcelona. Meestal komen er vlak voor de de officiële onthulling nog behoorlijk wat gelekte foto’s en specificaties omhoog drijven en met de S9 zal het niet anders zijn. Evan Blass heeft in ieder geval alvast wat duidelijke foto’s van het toestel te laten zien in en erg interessant kleurtje.

Galaxy S9 van alle kanten te zien

Evan Blass staat bekend om zijn leaks, die vaak wel juist blijken te zijn en veel mensen zullen de man behoorlijk dankbaar zijn voor zijn inzet. In de laatste Blass foto’s van de Galaxy S9 toestellen zijn beide apparaten te zien van zowel de voor- als achterkant en zijn ook de zijkanten van de partij. Het lijkt erop dat dit de duidelijkste foto’s zijn die tot nu toe van de toestellen zijn opgedoken.

Vingerafdrukscanner duidelijk op handigere plek

Zoals de berichten al een tijdje aangeven, is de vingerafdrukscanner verplaatst naar onder de camera module, wat nu ook duidelijk op de foto’s te zien is. Bij zowel de S9 als de S9+ is de scanner naar een handigere plaats verhuisd.

Galaxy S9 toestellen

Bij de S9+ zien we aan de achterkant verder ook nog een dubbele camera, die verticaal is  gestapeld. Op zich laten de foto’s niks nieuws zien, maar ze geven ons wel de kans om alles eens goed te kunnen bekijken.

Galaxy S9 toestellen

Luguber lila

Het meest bijzondere aan de foto’s is misschien nog wel de kleur van de toestellen. Ze lijken het bezit te zijn van een duistere suikerfee en hebben een lila kleurtje, maar met een sinistere gloed. Behalve deze Lilac Purple variant, zouden de S9 toestellen volgens Blass ook komen in de kleuren Midnight Black, Titanium Gray en Coral Blue (geen goud dus!).

Via: The Verge

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Samsung Galaxy S9 Active duikt op: Nederlandse lancering? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters