Samsung onthult Galaxy surfboard voor de surfers onder ons

Een Galaxy surfboard, gemaakt door Samsung als marketing grapje. Het surfboard zou ervoor zorgen dat je altijd verbonden bent met je smartphone, ook als je op het water bent.

Galaxy

De zon komt weer tevoorschijn, bruine lijven, korte broekjes en het strand. Wat houden we van het voorjaar. Alle smartphone merken kijken naar wat er na de smartphone komt, smart docks, smartwatches, lichtgevende hoesjes en virtual reality: wat is de volgende grote stap? Samsung denkt het antwoord te hebben met het Galaxy surfboard, een surfboard waarmee je altijd in verbinding bent met je smartphone.

Galaxy surfboard

Het surfboard ziet er in het eerste opzicht uit als een normaal surfboard, tot je er je Galaxy S6 of S7 inschuift. Een LED scherm licht op en begroet je, en opeens besef je wat je al die tijd op het water hebt gemist. Wat is er nou beter als je helemaal alleen op het water bent dan aanmoedigingen die je familie en vrienden via Twitter versturen? Gewoon even naar het scherm onder je voeten kijken en je hebt weer genoeg energie om de volgende golf te pakken. Het Galaxy surfboard kan zelfs automatisch bijhouden van welke kant de wind komt en hoe hoog de golven zijn. Ideaal toch? Het is helaas onbekend of het surfboard op Android of op Samsung’s eigen Tizen draait, maar dat zal de meeste surfers waarschijnlijk weinig uit maken.

Marketing

Helaas is het Galaxy surfboard speciaal ontworpen voor Medina en zijn coach, en zullen wij amateurs het maar met een normaal surfboard moeten doen. Toch blijft het een mooie marketingstunt van Samsung, een bedrijf dat zichzelf soms net iets te serieus neemt. En ach, misschien is het juist wel fijn dat je tijdens het surfen eens niet met al je sociale media verbonden bent. Even rust is ook wel eens fijn!

Bron: Samsung

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters