Garmin-Asus showcase

Garmin en Asus kondigden nog maar twee weken geleden hun samenwerking aan. Inmiddels zijn ook zij geland op het Mobile World Congress en ze hebben dan ook een eigen stand op de beurs. In deze showcase aandacht voor de M20 en G60.

Garmin-Asus G60

De Garmin-Asus G60 is een toestel dat geheel is gewijd aan navigeren en je locatie opzoeken. Het toestel moet het niet van zijn looks hebben maar vooral van zijn software. De G60 loopt namelijk op Linux en is daarnaast voorzien van Garmin-software om mee te navigeren. Het toestel heeft een dedicated navigatieknop en daarnaast zal er ook standaard een autohouder meegeleverd worden zodat je gelijk de weg op kunt. Het toestel lag prima in de hand maar hij voelde wel wat vierkant aan. Daarnaast was hij erg snel in gebruik, wat positief op ons overkwam. Ook zit er een buddyapplicatie op zodat je kunt zien waar je vrienden zich bevinden in het land.

Het toestel zal rond de zomer naar Nederland komen voor een prijs die rond de 400 euro ligt.

Garmin-Asus M20

De M20 is het eerste Windows Mobile-toestel van de twee producenten. Allereerst valt op dat het toestel in verschillende kleuren gelanceerd zal gaan worden en daarnaast dat er een eigen user interface overheen gegoten is. Het toestel is ook wat vierkant maar ziet er niet al te saai uit. Dit komt mede door alle kleurtjes die hij mee heeft gekregen, echter heeft de kleur zwart wel de overhand. De grafische interface zorgt er wederom voor dat je gelijk kunt navigeren doordat er een knop op het homescherm aanwezig is die je gelijk naar de Garmin-navigatieapplicatie brengt.

Ook dit toestel ligt prima in de hand en het scherm komt erg helder over. Het toestel was redelijk snel maar niet zo snel als de G60 in gebruik. Hij is ook voorzien van de nodige specificaties waardoor hij niet onderdoet voor zijn concurrenten. Ook dit toestel zal rond de zomer in Nederland uit gaan komen voor ongeveer 500 euro. Het is wel jammer dat hij alleen op Windows Mobile 6.1 blijft lopen.

Garmin-Asus G60

 

Garmin-Asus G60

 

Garmin-Asus M20

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters