Alvast koekeloeren naar Apple’s gebogen iPhone

Apple zou volgens een recent rapport bezig zijn met een iPhone met een gebogen scherm. Het display zou van boven naar onder gekromd zijn, waardoor er een soort banaan welving ontstaat die we bijvoorbeeld kennen van de Nokia 8810. Een nieuwe concept render van de gebogen iPhone geeft ons een voorproefje van wat we mogelijk kunnen verwachten.

Smaller met uitschuifbare kap

In de render is een zilveren gebogen toestel te zien met de welbekende iPhone X notch. Aan de onderkant is de smartphone uitgerust met een kap die glijdt over het onderste gedeelte van de telefoon. De gebogen iPhone is wat smaller dan de iPhone 8, waardoor hij makkelijker te bedienen is met een hand.

gebogen iPhone

Waarom een gebogen iPhone?

Je zou je kunnen afvragen waarom we precies een gebogen iPhone nodig hebben. Is het nu echt fijner dan een recht toestel? Het zou handiger kunnen zijn, aangezien ons lichaam ook niet recht is (misschien je sixpack maar daar heeft je toestel niks te zoeken). Als je belt, past de telefoon wel beter om je oor. Ook als je hem in je achterste broekzak stopt, volgt hij beter de vormen van  je lichaam. Aan de andere kant past hij weer wat minder goed in de smartphone vakjes van een tas.

Display dat je hand volgt

Apple zou ook nog bezig zijn met het ontwikkelen van een scherm dat je met gebaren bedient, zonder het display aan te raken. Het zou een soort 3D touch moeten zijn, maar dan in de lucht. Hier zouden we echter nog even op moeten wachten. Apple is eerst nog bezig met de nieuwe iPhones van 2018.

Via: Inverse

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters