'Gebruikers kunnen via Windows Mobile Marketplace applicaties delen met vrienden'

In een onlangs vrijgegeven vraaggesprek met Microsoft is duidelijk geworden dat gebruikers van Windows Mobile Marketplace gekochte applicaties met maximaal vijf andere gebruikers mogen delen. Microsoft wil hiermee de winkel een stuk toegankelijker maken.

Microsoft Marketplace

Microsoft wil met zijn Marketplace applicatiewinkel Windows Mobile 6.5-gebruikers ertoe brengen om via een gemakkelijke manier applicaties te kopen voor hun smartphone. Inmiddels is de producent druk bezig om regelgeving op te werpen voor de nieuwe winkel, daarnaast probeert het bedrijf ook een meer open imago te creëren omtrent de te lanceren app store.

Zo is tijdens een interview duidelijk geworden dat consumenten die een applicatie via Marketplace gekocht hebben, de gekochte applicatie kunnen delen met vijf vrienden of kennissen. De gebruiker die de applicatie heeft aangekocht zal via een speciaal menu vijf accounts binnen Marketplace kunnen goedkeuren voor een bepaalde applicatie. Microsoft zou met deze actie de Marketplace een stuk toegankelijker en aantrekkelijker willen maken en daardoor meer Apps willen verkopen, aangezien consumenten sneller tot de koop over zullen gaan. Onbekend is echter of Microsoft hierdoor minder omzet zal gaan krijgen of juist meer.

Eerder werd al in hetzelfde interview duidelijk dat Windows Mobile 6.5 inmiddels klaar is om naar producenten te gaan. Daarin werd ook duidelijk dat de ontwikkelaars graag meer tijd hadden gehad om 6.5 te optimaliseren, wat jammer genoeg niet helemaal gelukt zou zijn.

Bron: Computerworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters