'Gebruikers kunnen via Windows Mobile Marketplace applicaties delen met vrienden'

In een onlangs vrijgegeven vraaggesprek met Microsoft is duidelijk geworden dat gebruikers van Windows Mobile Marketplace gekochte applicaties met maximaal vijf andere gebruikers mogen delen. Microsoft wil hiermee de winkel een stuk toegankelijker maken.

Microsoft Marketplace

Microsoft wil met zijn Marketplace applicatiewinkel Windows Mobile 6.5-gebruikers ertoe brengen om via een gemakkelijke manier applicaties te kopen voor hun smartphone. Inmiddels is de producent druk bezig om regelgeving op te werpen voor de nieuwe winkel, daarnaast probeert het bedrijf ook een meer open imago te creëren omtrent de te lanceren app store.

Zo is tijdens een interview duidelijk geworden dat consumenten die een applicatie via Marketplace gekocht hebben, de gekochte applicatie kunnen delen met vijf vrienden of kennissen. De gebruiker die de applicatie heeft aangekocht zal via een speciaal menu vijf accounts binnen Marketplace kunnen goedkeuren voor een bepaalde applicatie. Microsoft zou met deze actie de Marketplace een stuk toegankelijker en aantrekkelijker willen maken en daardoor meer Apps willen verkopen, aangezien consumenten sneller tot de koop over zullen gaan. Onbekend is echter of Microsoft hierdoor minder omzet zal gaan krijgen of juist meer.

Eerder werd al in hetzelfde interview duidelijk dat Windows Mobile 6.5 inmiddels klaar is om naar producenten te gaan. Daarin werd ook duidelijk dat de ontwikkelaars graag meer tijd hadden gehad om 6.5 te optimaliseren, wat jammer genoeg niet helemaal gelukt zou zijn.

Bron: Computerworld

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters