Gebruikers ontwikkelen eigen 'App Store' voor Windows Mobile

Een paar fanatieke gebruikers van XDA-Developers hebben een eigen app store ontwikkeld voor Windows Mobile. Hiermee willen ze een breed aanbod aan applicaties gaan brengen naar WIndows Mobile.

Een tijd terug kondigde Microsoft aan dat het met een eigen app store zou gaan komen genaamd SkyMarket. Echter gooien de heren van XDA-Developers wederom roet in het eten van de fabrikant door met een eigen applicatie hiervoor te komen genaamd Gecko Installer. De applicatie verkeert momenteel nog in beta fase echter zijn de eerste applicaties al via het programma te downloaden en te installeren. De app store voor Windows Mobile moet het vooral makkelijker maken om applicaties te vinden en te installeren. Nu staan applicaties verspreid over internet en hebben extensies als .cab voor directe installatie en .exe voor installatie via pc. Dat wekt volgens de makers verwarring onder nieuwe gebruikers. Micorosft heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe versie van een app store en onduidelijk is nog of de gebruikers problemen gaan krijgen aangezien ze zich begeven in het vaarwater van de software gigant.

De applicatie is te downloaden via onze downloads area. Overigens heeft Microsoft nog niet bekend gemaakt wanneer ze van plan zijn om met SkyMarket online te gaan. De verwachting is dat dit zal gebeuren met de introductie van Windows Mobile 6.5.

1230293844 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters