Gebruikers ontwikkelen eigen 'App Store' voor Windows Mobile

Een paar fanatieke gebruikers van XDA-Developers hebben een eigen app store ontwikkeld voor Windows Mobile. Hiermee willen ze een breed aanbod aan applicaties gaan brengen naar WIndows Mobile.

Een tijd terug kondigde Microsoft aan dat het met een eigen app store zou gaan komen genaamd SkyMarket. Echter gooien de heren van XDA-Developers wederom roet in het eten van de fabrikant door met een eigen applicatie hiervoor te komen genaamd Gecko Installer. De applicatie verkeert momenteel nog in beta fase echter zijn de eerste applicaties al via het programma te downloaden en te installeren. De app store voor Windows Mobile moet het vooral makkelijker maken om applicaties te vinden en te installeren. Nu staan applicaties verspreid over internet en hebben extensies als .cab voor directe installatie en .exe voor installatie via pc. Dat wekt volgens de makers verwarring onder nieuwe gebruikers. Micorosft heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe versie van een app store en onduidelijk is nog of de gebruikers problemen gaan krijgen aangezien ze zich begeven in het vaarwater van de software gigant.

De applicatie is te downloaden via onze downloads area. Overigens heeft Microsoft nog niet bekend gemaakt wanneer ze van plan zijn om met SkyMarket online te gaan. De verwachting is dat dit zal gebeuren met de introductie van Windows Mobile 6.5.

1230293844 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters