Geen enkele Engelse telco wil de Palm Pre 2 verkopen

Geen enkele Engelse telco wil de Palm Pre 2 verkopen, de eerste WebOS-telefoon van Palm sinds dit bedrijf door HP werd overgenomen. En zonder subsidie van een telco is het apparaat velen waarschijnlijk te duur: 400 pond, oftewel 470 euro.

pre2

Pocket-lint.com heeft alle grote Engelse telefooncarriers gevraagd of zij de Palm Pre 2 in hun assortiment opnemen. Ze zeiden allemaal nee. De enige die hierbij een wat uitgebreidere uitleg gaf, was O2, die de eerdere modellen van Palm wel verkoopt. Die blijven gewoon in de etalage liggen, maar de nieuwe Palm hoeven ze niet.

Het is dan ook zeer de vraag of deze nieuwe telefoon, die maandag in het Verenigd Koninkrijk in de verkoop gaat, wel een succes zal worden. In de losse verkoop lijkt het toestel te duur en te weinig gangbaar om interessant te zijn voor grote groepen mensen, behalve misschien als het fervente WebOS-aanhangers zijn.

Met de specificaties van het toestel is weinig mis. Er zit een 1Ghz processor in, een 5 megapixel camera en het toestel draait op WebOS 2.0. Er zit een capacitief glazen scherm op, wat een verbetering is ten opzichte van de eerste Palm Pre die nog een scherm van plastic had. En er staat Flash 10.1 op, leuk voor de Youtube-filmpjes onderweg. En natuurlijk is er het opvallende qwerty-toetsenbordje dat verticaal onder het scherm uitschuift, zoals hieronder op een plaatje van Pocketlint is te zien.

pocketlintpalmpre2

 

Bron: pocketlint

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters