'Geen groot verschil in design nieuwe iPhone'

Geen metalen rug, geen groter scherm, eigenlijk geen grote designverschillen met de iPhone 4S. Dat wordt gezegd van de iPhone 5 door bronnen van iMore. In oktober zou het toestel door Apple worden gepresenteerd.

Apple iPhone 4S

De nieuwe iPhone zou eigenlijk weinig afwijken van de iPhone 4S, die weer weinig afweek van de iPhone 4. Dat valt althans op te maken uit wat iMore van bronnen bij Apple zegt te hebben gehoord. Het design van de nieuwe iPhone is op veel onderdelen nog onzeker, ook bij Apple zelf. Maar omdat het nieuwe toestel al over een maand of vier geshowd moet worden, wordt verwacht dat Apple geen grote wijzigingen zal aanbrengen in die beperkte tijd.

Bekend is dat Apple altijd een aantal verschillende prototypes maakt van nieuwe producten, voordat er een wordt uitgekozen die het daadwerkelijk tot de winkels haalt. Eerder lekten juist zaken uit als een groter scherm en een metalen achterkant. Wellicht is dat prototype inmiddels intern afgewezen.

De geruchten vermelden dat er nog altijd een home-button op de voorkant van de nieuwe iPhone zal prijken. De lanceerdatum ergens in oktober wordt overigens ook genoemd voor de 7-inch iPad.

Bron: iMore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Z -

  Niemand wat geleerd van alle speculaties rondom de Galaxy S3? Uiteindelijk bleek er totaal niks van te kloppen, dus om nu al commentaar te gaan leveren op een nog niet bestaande iPhone?:X

  1. bartvuijk -

   Er werd een jaar geleden veel meer gespeculeerd over de iPhone 5. De presentatie van de 4S sloeg daarna elke hoop van velen op een groter scherm en een afwijkend, fris design de bodem in.

   Kennelijk was de schok zodanig dat de verwachtingen nu juist flink naar beneden zijn bijgesteld en er een soort 4T wordt verwacht ofzo.

   Ik blijf zeggen: je weet het maar nooit tot het nieuwe toestel wordt gepresenteerd.

 2. robert -

  Zou zomaar waar kunnen zijn.
  De iPhone 4S en SG3 waren qua uiterlijk ook niet zoals de meeste verwacht hadden.

  Design is blijkbaar ondergeschikt aan software inovativiteit.

  1. piet -

   Software inovativiteit.. wat kan je met ios nou beter of meer dan met android.. stabiel is het enige wat ios gebruikers kunnen roepen.. en dat is ook larie.. zou wel eens een juiste test review van een iphone 4 en galaxy nexus willen willen zien over stabiliteit… zouden veel mensen andere results van verwachten..

 3. Hans Z -

  Tja, het komt wel over alsof ze gisteren zijn begonnen met het bedenken van een nieuwe ontwerp die nu opeens binnen 4 maanden af moet zijn.

 4. Luuk -

  in beperkte tijd? Het model is al bijna 2 jaar oud. Je gaat mij niet vertellen dat dat beperkte tijd is om een nieuw design te verzinnen.

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters