Geen iPhone nano, wel drie verschillende iPhones

Volgens nieuwe informatie uit China, die direct van de onderdelenleveranciers van Apple komt, zal er toch geen iPhone nano komen. Wel zounden er drie verschillende iPhones in de maak zijn.

Al sinds eind vorig jaar zijn de geruchten over een iPhone nano niet de wereld uit te krijgen. Steeds maar weer claimen verschillende bronnen nieuwe informatie over het toestel te hebben, iets wat Apple natuurlijk ontkent. Tot nu toe was Apple echter de enige die deze informatie ontkend heeft en bleven alle andere bronnen vertellen dat er een iPhone nano aan zit te komen. Nu is echter ook een andere bron die beweert dat er geen iPhone nano komt opgedoken en deze bron lijkt als leverancier van iPhone-componenten redelijk betrouwbaar te zijn.

De leverancier, die onderdelen voor de nieuwe iPhones moet gaan leveren, vertelde dat Apple niet met een iPhone nano zal komen. In ieder geval niet in 2009. Wat de bron ook nog wist te melden, is dat er wel verschillende versies van de nieuwe iPhone komen. Daaronder zouden een edge-versie, een 3g-versie en een Chinese cdma-versie vallen volgens de leverancier. Tot slot wist de leverancier nog te melden dat de nieuwe iPhone erg op de iPhone 3G zal lijken en dat Apple al 4 miljoen modellen heeft besteld. Deze zouden nog in dit kwartaal richting Apple verscheept worden, wat hint op een snelle komst van de opvolger van de iPhone 3G. Voor alle duidelijkheid: het plaatje hieronder is slechts een mock-up en is dus niet de echte iPhone van dit jaar.

iPhone 3G-opvolger mock up 

Bron: Slashphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. svole -

    Dat er een nieuwe aan zit te komen is nou wel duidelijk. Maar hoe zit het met providers. Hoelang heeft apple een contract met T-mobile? Ik hoor daar namelijk helemaal niks over, iemand?

    1. Danijel -

      Dat is onduidelijk en zal wss tot het laatste moment zo blijven. De geruchten gaan wel dat ze samen een 2 jarig contract hebben getekend.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters