Geen uitstel: ‘Massaproductie Apple iPhone 8 is van start gegaan’

Apple gaat in september de iPhone 8 onthullen. Maar is het toestel wel op tijd klaar? Het leek er lange tijd op van niet. We hebben nu echter goed nieuws: volgens een betrouwbare bron is de massaproductie op tijd van start gegaan!

Apple komt met de iPhone 8: eindelijk een gloednieuw design

We kijken al langer dan een jaar uit naar de lancering van de iPhone 8. Apple gaat voor het eerst sinds 2014 een geheel nieuw design introduceren. Eindelijk! Al sinds eind vorig jaar draait de geruchtenmolen op volle toeren.

Apple gaat een flink aantal nieuwe features introduceren. Denk aan een randloos ontwerp, de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden en gezichtsherkenning. Allemaal nieuwigheden die speciale componenten vereisen.

Apple iPhone 8

Dat levert ook de nodige problemen op. Leveranciers moeten nieuwe processen op gang brengen, wat gezien de schaal waarop Apple opereert een flinke klus kan zijn.

De afgelopen weken dook dan ook regelmatig het gerucht op dat Apple de iPhone 8 gaat uitstellen. Het zou niet mogelijk zijn om het toestel op tijd af te krijgen voor de onthulling in september.

Massaproductie is van start gegaan!

De kans is nog steeds groot dat de voorraad beperkt zal zijn, maar de kans dat Apple de grootste lancering sinds de originele iPhone gaat uitstellen, is klein. Sterker nog, volgens de gereputeerde lekker @OnLeaks gaat het allemaal toch goed en is de massaproductie van de iPhone 8 al van start gegaan.

Bovendien onthulde Apple begin deze week tegenover investeerders dat het een recordgroei van 12% verwacht in het volgende kwartaal. Oftewel: er moet wel op tijd een nieuwe iPhone uitkomen.

De bekende lekker wijst er op dat de kans dus groot is dat we binnenkort de uiteindelijke componenten te zien gaan krijgen. Tot nu toe moesten we het vaak met prototypes en gelekte schetsen doen. Zodra de nieuwste iPhone over de fabrieksbanden rolt, zijn de accurate leaks niet meer tegen te houden.

We zijn zeer benieuwd! Samsung komt bijvoorbeeld met de Galaxy Note 8 en LG gaat zeer binnenkort de V30 onthullen. Ook Sony gaat naar verluidt de komende maanden een randloos vlaggenschip onthullen. Kan Apple alsnog indruk maken?

Bron: @OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters