Geen uitstel: ‘Massaproductie Apple iPhone 8 is van start gegaan’

Apple gaat in september de iPhone 8 onthullen. Maar is het toestel wel op tijd klaar? Het leek er lange tijd op van niet. We hebben nu echter goed nieuws: volgens een betrouwbare bron is de massaproductie op tijd van start gegaan!

Apple komt met de iPhone 8: eindelijk een gloednieuw design

We kijken al langer dan een jaar uit naar de lancering van de iPhone 8. Apple gaat voor het eerst sinds 2014 een geheel nieuw design introduceren. Eindelijk! Al sinds eind vorig jaar draait de geruchtenmolen op volle toeren.

Apple gaat een flink aantal nieuwe features introduceren. Denk aan een randloos ontwerp, de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden en gezichtsherkenning. Allemaal nieuwigheden die speciale componenten vereisen.

Apple iPhone 8

Dat levert ook de nodige problemen op. Leveranciers moeten nieuwe processen op gang brengen, wat gezien de schaal waarop Apple opereert een flinke klus kan zijn.

De afgelopen weken dook dan ook regelmatig het gerucht op dat Apple de iPhone 8 gaat uitstellen. Het zou niet mogelijk zijn om het toestel op tijd af te krijgen voor de onthulling in september.

Massaproductie is van start gegaan!

De kans is nog steeds groot dat de voorraad beperkt zal zijn, maar de kans dat Apple de grootste lancering sinds de originele iPhone gaat uitstellen, is klein. Sterker nog, volgens de gereputeerde lekker @OnLeaks gaat het allemaal toch goed en is de massaproductie van de iPhone 8 al van start gegaan.

Bovendien onthulde Apple begin deze week tegenover investeerders dat het een recordgroei van 12% verwacht in het volgende kwartaal. Oftewel: er moet wel op tijd een nieuwe iPhone uitkomen.

De bekende lekker wijst er op dat de kans dus groot is dat we binnenkort de uiteindelijke componenten te zien gaan krijgen. Tot nu toe moesten we het vaak met prototypes en gelekte schetsen doen. Zodra de nieuwste iPhone over de fabrieksbanden rolt, zijn de accurate leaks niet meer tegen te houden.

We zijn zeer benieuwd! Samsung komt bijvoorbeeld met de Galaxy Note 8 en LG gaat zeer binnenkort de V30 onthullen. Ook Sony gaat naar verluidt de komende maanden een randloos vlaggenschip onthullen. Kan Apple alsnog indruk maken?

Bron: @OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters