Geen update naar Bada OS voor Samsung Jet

Samsung heeft bekend gemaakt dat het geen update zal vrijgeven voor de Samsung Jet om zo van het toestel een smartphone te maken, omdat de Jet geen smartphone is en daardoor ook niet omgetoverd kan worden tot een slimme telefoon.

Samsung Jet

Middels Facebook heeft Samsung een update gegeven omtrent de vele vragen van de Jet en een eventuele Bada-update. Volgens Samsung zal de Jet definitief geen update krijgen naar het Bada OS om de simpele reden dat de Jet geen smartphone is en dus ook niet tot eentje gekneed kan worden. Samsung refereert gebruikers naar de normale update-pagina met de toezegging dat er nog wel software-updates vrijgegeven zullen gaan worden voor de Jet. Veel gebruikers koesterden tot nog toe de stille hoop dat de Jet de twee Bada-telefoon zou gaan worden van Samsung, naast de onlangs aangekondigde Wave. De producent lijkt hier nu definitief afstand van te nemen.

Samsung staat er niet om bekend veel updates vrij te geven voor haar telefoons. Veel gebruikers wachten nog voor hun Galaxy, Spica en Jet op de eerste update en Samsung lijkt zich hier nog niet echt om te bekommeren. De producent richt zich vooral op nieuwe telefoons met bijbehorende nieuwe software.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters