Geen vaste prijs meer voor nieuwe generatie iPhone

Apple gaat naar verluidt geen vaste prijs meer vragen voor de nieuwe generatie iPhones. De smartphone zou ‘normaal’ op de Europese mobieltjesmarkt losgelaten worden en daarmee onderhevig zijn aan diverse kortingen van telco’s.

Volgens een bron van Gizmodo, die betrokken zou zijn bij de lancering van de 3g-iPhone, wordt de volgende generatie iPhone tijdens op 9 juni tijdens het WWDC gepresenteerd. Direct na de officiële introductie zou de nieuwe iPhone verkrijgbaar zijn. Eerdere geruchten dat de nieuwe iPhone in juni wordt aangekondigd lijken hier mee bevestigd. Apple zou bij de lancering overigens een voorraad van drie miljoen 3g-iPhones beschikbaar moeten hebben.

Gizmodo’s bron geeft ook aan dat Apple in Europa geen vaste prijs meer vraagt voor een iPhone. Telco’s zouden een variërende prijs op Apples mobiele telefoon kunnen toepassen. De consument kan daarmee korting op een 3g-iPhone krijgen doordat er van provider gewisseld wordt, een abonnement verlengd wordt of extra’s op een abonnement worden genomen. Begin deze maand werd bekend niet meer met één telco per land in zee gaat om de iPhone exclusief aan te bieden.

Bron: Tweakers.net

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters