Gegevens over Samsungtelefoon met 5,9 -inch scherm lekken uit

Gegevens over een nieuw Samsungtoestel met een heel erg groot 5,9-inch scherm zijn uitgelekt. Vermoed wordt dat dit de Galaxy Note III zal worden.

Samsung Galaxy Note II

Nu de Galaxy S III en de toekomstige S IV steeds grotere schermen krijgen, kruipen ze qua formaat tegen de Note-serie aan. De eerste Note is maar een halve inch groter dan de S III. Samsung zou dit willen ‘oplossen’ door ook de Note-serie een stuk groter te maken. Aanvankelijk gingen er geruchten rond over een Note met een 6,3-inch scherm, maar kennelijk vindt Samsung dat formaat te gek worden.

De laatste uitgelekte gegevens spreken namelijk over een toestel met een 5,9-inch scherm. Dat wordt een Amoled-exemplaar, wat niet zo verrassend is bij Samsung. De phablet wordt volgens de geruchtenmachine aangedreven door dezelfde achtkernige Exynosprocessor die de S IV zou gaan aansturen. De Note III, als die tenminste zo gaat heten, zou ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt verschijnen. Hij zou de zeer succsvolle Note II (bij dit artikel afgebeeld) moeten opvolgen.

Moderne grappen als een flexibel scherm zitten er nog niet in, omdat Samsung momenteel moeilijkheden zou ondervinden bij het produceren ervan. Samsung, die de phablet heeft uitgevonden, zou met deze nieuwe telefoon vast van plan zijn om de leiding in dit marktsegment te behouden, ook nu veel andere fabrikanten met de productie van reusachtige telefoons zijn begonnen.

Bron: Unwired View

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters