Gegevens over Samsungtelefoon met 5,9 -inch scherm lekken uit

Gegevens over een nieuw Samsungtoestel met een heel erg groot 5,9-inch scherm zijn uitgelekt. Vermoed wordt dat dit de Galaxy Note III zal worden.

Samsung Galaxy Note II

Nu de Galaxy S III en de toekomstige S IV steeds grotere schermen krijgen, kruipen ze qua formaat tegen de Note-serie aan. De eerste Note is maar een halve inch groter dan de S III. Samsung zou dit willen ‘oplossen’ door ook de Note-serie een stuk groter te maken. Aanvankelijk gingen er geruchten rond over een Note met een 6,3-inch scherm, maar kennelijk vindt Samsung dat formaat te gek worden.

De laatste uitgelekte gegevens spreken namelijk over een toestel met een 5,9-inch scherm. Dat wordt een Amoled-exemplaar, wat niet zo verrassend is bij Samsung. De phablet wordt volgens de geruchtenmachine aangedreven door dezelfde achtkernige Exynosprocessor die de S IV zou gaan aansturen. De Note III, als die tenminste zo gaat heten, zou ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt verschijnen. Hij zou de zeer succsvolle Note II (bij dit artikel afgebeeld) moeten opvolgen.

Moderne grappen als een flexibel scherm zitten er nog niet in, omdat Samsung momenteel moeilijkheden zou ondervinden bij het produceren ervan. Samsung, die de phablet heeft uitgevonden, zou met deze nieuwe telefoon vast van plan zijn om de leiding in dit marktsegment te behouden, ook nu veel andere fabrikanten met de productie van reusachtige telefoons zijn begonnen.

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Markx1 -

    dat weet ik ook wel.. maar als bart dit een moderne grap vind, is weer eens de zoveelste steek onder water naar samsung. Maak jij het even in 1 jaar dan..? Binnen een aantal jaar worden flexibele schermen heel normaal in de electronica wereld. Anders was Samsung naar een jaar ontwikkelen er al mee gestopt!

   2. Albert -

    Dat ben ik met je eens! Alhoewel.. zou het echt rendabel zijn.. wacht even… ikmoet eerst mijn scherm uitrollen… ben benieuwd.

   3. Markx1 -

    Denk zelf eens even na in hoeveel branches of bepaalde beroepen, enz deze schermen zullen worden toegepast.. dan zal je vast wel op wat ideeen komen. Alleen al dat het niet meer breekbaar is, is al geweldig.

   4. bartvuijk -

    Momenteel is de achterkant van de meeste Samsungs buigbaarder dan de voorkant, om even in de grappensfeer te blijven 😉 Maar voor het overige ben ik het met je eens.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters