Gegevens over Samsungtelefoon met 5,9 -inch scherm lekken uit

Gegevens over een nieuw Samsungtoestel met een heel erg groot 5,9-inch scherm zijn uitgelekt. Vermoed wordt dat dit de Galaxy Note III zal worden.

Samsung Galaxy Note II

Nu de Galaxy S III en de toekomstige S IV steeds grotere schermen krijgen, kruipen ze qua formaat tegen de Note-serie aan. De eerste Note is maar een halve inch groter dan de S III. Samsung zou dit willen ‘oplossen’ door ook de Note-serie een stuk groter te maken. Aanvankelijk gingen er geruchten rond over een Note met een 6,3-inch scherm, maar kennelijk vindt Samsung dat formaat te gek worden.

De laatste uitgelekte gegevens spreken namelijk over een toestel met een 5,9-inch scherm. Dat wordt een Amoled-exemplaar, wat niet zo verrassend is bij Samsung. De phablet wordt volgens de geruchtenmachine aangedreven door dezelfde achtkernige Exynosprocessor die de S IV zou gaan aansturen. De Note III, als die tenminste zo gaat heten, zou ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt verschijnen. Hij zou de zeer succsvolle Note II (bij dit artikel afgebeeld) moeten opvolgen.

Moderne grappen als een flexibel scherm zitten er nog niet in, omdat Samsung momenteel moeilijkheden zou ondervinden bij het produceren ervan. Samsung, die de phablet heeft uitgevonden, zou met deze nieuwe telefoon vast van plan zijn om de leiding in dit marktsegment te behouden, ook nu veel andere fabrikanten met de productie van reusachtige telefoons zijn begonnen.

Bron: Unwired View

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters