Gegevens over Samsungtelefoon met 5,9 -inch scherm lekken uit

Gegevens over een nieuw Samsungtoestel met een heel erg groot 5,9-inch scherm zijn uitgelekt. Vermoed wordt dat dit de Galaxy Note III zal worden.

Samsung Galaxy Note II

Nu de Galaxy S III en de toekomstige S IV steeds grotere schermen krijgen, kruipen ze qua formaat tegen de Note-serie aan. De eerste Note is maar een halve inch groter dan de S III. Samsung zou dit willen ‘oplossen’ door ook de Note-serie een stuk groter te maken. Aanvankelijk gingen er geruchten rond over een Note met een 6,3-inch scherm, maar kennelijk vindt Samsung dat formaat te gek worden.

De laatste uitgelekte gegevens spreken namelijk over een toestel met een 5,9-inch scherm. Dat wordt een Amoled-exemplaar, wat niet zo verrassend is bij Samsung. De phablet wordt volgens de geruchtenmachine aangedreven door dezelfde achtkernige Exynosprocessor die de S IV zou gaan aansturen. De Note III, als die tenminste zo gaat heten, zou ergens in de tweede helft van dit jaar op de markt verschijnen. Hij zou de zeer succsvolle Note II (bij dit artikel afgebeeld) moeten opvolgen.

Moderne grappen als een flexibel scherm zitten er nog niet in, omdat Samsung momenteel moeilijkheden zou ondervinden bij het produceren ervan. Samsung, die de phablet heeft uitgevonden, zou met deze nieuwe telefoon vast van plan zijn om de leiding in dit marktsegment te behouden, ook nu veel andere fabrikanten met de productie van reusachtige telefoons zijn begonnen.

Bron: Unwired View

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters