‘Gelekte foto toont HTC One X10’

Begin januari kwamen de eerste berichten via Evan Blass binnen over de HTC One X10. Deze middenklasser zou de opvolger zijn van de HTC One X9 van vorig jaar. Na Blass’s bericht bleef het ijzig stil rondom het toestel. Dat is tot gisteren, toen er opeens nieuwe berichten opdoken over de One X10 met een nieuwe gelekte foto. De foto werd oorspronkelijk gepost op de Chinese social media site Weibo.

Nieuwe foto komt overeen met die van Blass

HTC One X10Op de foto is de voorkant van het toestel zichtbaar. Op het beeld is te telefoon te zien, zoals hij uit de verpakking zal worden gehaald. De display bescherming sticker is nog op het scherm geplakt, met daarop duidelijk de tekst HTC One X10. Aan de onderkant van het scherm lijken drie capacitieve knoppen te zijn. De middelste zou de home knop kunnen zijn met daarnaast een knop voor recente apps en een knop om terug te gaan. Dit was bij de One X9 ook het geval. Als dit een echte foto van de One X10 is, had Blass het aan het begin van het jaar toch goed. Het toestel op de foto van Blass komt overeen met de recent gelekte foto van de nieuwe HTC smartphone.

Specificaties HTC One X10

Volgens de geruchten zou de One X10 komen met een 5.5 inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Als processor zou het een octa-core 1.9GHz MediaTek MT6755 gebruiken in combinatie met een Mali-T860 GPU. Aan de voorkant zou een 8 megapixel selfiecamera zitten en aan de achterkant een 16 megapixel camera. De prijs van de smartphone zou rond de 270 euro liggen.

Lancering op MWC?

Blass liet in zijn bericht van vorige maand weten, dat het toestel in het eerste kwartaal van 2017 gelanceerd zou worden. Toevallig zal het Mobile World Congress ook plaatsvinden in het eerste kwartaal van het jaar. Hoewel het waarschijnlijk lijkt dat HTC het toestel tijdens het congres zal onthullen, is er geen officiële bevestiging.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters