Foto van eerste commerciële opvouwbare smartphone duikt op

Naast Samsung zou ook ZTE bezig zijn met een opvouwbaar toestel: de ZTE Axon Multy. Eerder deze maand lekte al het logo van het toestel en nu heeft Android Authority ook een foto van de opvouwbare smartphone weten te bemachtigen. De website heeft naast de foto ook wat nieuws over de naam van de handset. Hij zou namelijk niet onder de naam Axon Multy gaan, maar ZTE Axon M.

Multitasken op twee verschillende schermen

Op de foto is een zwart toestel te zien dat half is opengevouwen. Het opvouwbare toestel van ZTE gebruikt duidelijk scharnieren om het twee verschillende displays samen tot één grote samen te voegen. Samsung zou het echter anders aanpakken en een enkel flexibel display gebruiken. De twee displays van de Axon M zouden echter afzonderlijk gebruikt kunnen worden om apps te openen, waardoor je eindelijk echt overzichtelijk kunt multitasken.

ZTE Axon M

Specificaties ZTE Axon M

Hoewel de dimensies van het toestel nog niet bekend zijn, kunnen we die ongeveer inschatten. Aan de zijkant van het bredere gedeelte van het toestel is namelijk een 3.5mm headphone jack zichtbaar. Het lijkt erop dat de Axon M nog onder de 10 mm dikte uit zou kunnen komen. Verder zou het toestel uitgerust zijn met een Snapdragon 820 chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. En het zou komen met een 3120mAh batterij.

Op 16 oktober houdt ZTE een persconferentie in New York en verwacht wordt dat de ZTE Axon M dan ook onthuld zal worden. Hoewel de prijs nog onbekend is, wordt hij op 550 euro geschat.

Via: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters