Foto van eerste commerciële opvouwbare smartphone duikt op

Naast Samsung zou ook ZTE bezig zijn met een opvouwbaar toestel: de ZTE Axon Multy. Eerder deze maand lekte al het logo van het toestel en nu heeft Android Authority ook een foto van de opvouwbare smartphone weten te bemachtigen. De website heeft naast de foto ook wat nieuws over de naam van de handset. Hij zou namelijk niet onder de naam Axon Multy gaan, maar ZTE Axon M.

Multitasken op twee verschillende schermen

Op de foto is een zwart toestel te zien dat half is opengevouwen. Het opvouwbare toestel van ZTE gebruikt duidelijk scharnieren om het twee verschillende displays samen tot één grote samen te voegen. Samsung zou het echter anders aanpakken en een enkel flexibel display gebruiken. De twee displays van de Axon M zouden echter afzonderlijk gebruikt kunnen worden om apps te openen, waardoor je eindelijk echt overzichtelijk kunt multitasken.

ZTE Axon M

Specificaties ZTE Axon M

Hoewel de dimensies van het toestel nog niet bekend zijn, kunnen we die ongeveer inschatten. Aan de zijkant van het bredere gedeelte van het toestel is namelijk een 3.5mm headphone jack zichtbaar. Het lijkt erop dat de Axon M nog onder de 10 mm dikte uit zou kunnen komen. Verder zou het toestel uitgerust zijn met een Snapdragon 820 chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. En het zou komen met een 3120mAh batterij.

Op 16 oktober houdt ZTE een persconferentie in New York en verwacht wordt dat de ZTE Axon M dan ook onthuld zal worden. Hoewel de prijs nog onbekend is, wordt hij op 550 euro geschat.

Via: Android Authority

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters