Gelekte foto toont voorkant LG V20

Een gelekte foto toont de voorkant van de langverwachte LG V20, het vlaggenschip dat LG op 6 september gaat onthullen.

LG V20

In september komt niet alleen Apple met zijn volgende vlaggenschepen. Ook LG staat op het punt om een nieuwe phablet te onthullen, de LG V20. Na de tegenvallende verkopen van de LG G5 vestigt het Koreaanse bedrijf zijn hoop op de opvolger van de LG V10. Naast een aantal door LG zelf onthulde specificaties en gelekte renders hebben we nog niet zoveel van het toestel gezien. Daar is vandaag verandering in gekomen dankzij een gelekte foto.

Foto

LG V20 voorkantEvan Blass, die je waarschijnlijk kent van het bekende Twitter-account @evleaks, heeft een foto geplaatst die de voorkant van de LG V20 toont. De foto bevestigt dat de smartphone net zoals zijn voorganger een tweede scherm boven het normale scherm krijgt. Daarop kan bijvoorbeeld continu de tijd getoond worden. Daarnaast komt de foto overeen met de eerder gelekte renders, dus daarmee is de kans dat de renders accuraat zijn ook een stuk groter geworden. Zoals verwacht heeft de LG V20 geen dubbele camera aan de voorkant, in tegenstelling tot de LG V10.

Android Nougat

Volgens LG biedt de LG V20 de beste video en audio ervaring dankzij een samenwerking met B&O Play en een 32-bit Hi-Fi Quad DAC. Dat zou op papier voor kraakhelder geluid moeten zorgen. Ook heeft de Koreaanse fabrikant bevestigd dat de opvolger van de V10 een dubbele camera aan de achterkant heeft, te zien op de gelekte renders. Daarnaast wordt het vlaggenschip de eerste smartphone die geleverd wordt met Android 7.0 Nougat, de nieuwste Android versie.

Beschikbaarheid

De opvolger van de LG V10 wordt op 6 september officieel onthuld. Geruchten wijzen erop dat het toestel vanaf 23 augustus beschikbaar is in Amerika, waar de LG V20 $649 gaat kosten. Over de Nederlandse beschikbaarheid is helaas nog niks bekend.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters