Gelekte foto toont voorkant LG V20

Een gelekte foto toont de voorkant van de langverwachte LG V20, het vlaggenschip dat LG op 6 september gaat onthullen.

LG V20

In september komt niet alleen Apple met zijn volgende vlaggenschepen. Ook LG staat op het punt om een nieuwe phablet te onthullen, de LG V20. Na de tegenvallende verkopen van de LG G5 vestigt het Koreaanse bedrijf zijn hoop op de opvolger van de LG V10. Naast een aantal door LG zelf onthulde specificaties en gelekte renders hebben we nog niet zoveel van het toestel gezien. Daar is vandaag verandering in gekomen dankzij een gelekte foto.

Foto

LG V20 voorkantEvan Blass, die je waarschijnlijk kent van het bekende Twitter-account @evleaks, heeft een foto geplaatst die de voorkant van de LG V20 toont. De foto bevestigt dat de smartphone net zoals zijn voorganger een tweede scherm boven het normale scherm krijgt. Daarop kan bijvoorbeeld continu de tijd getoond worden. Daarnaast komt de foto overeen met de eerder gelekte renders, dus daarmee is de kans dat de renders accuraat zijn ook een stuk groter geworden. Zoals verwacht heeft de LG V20 geen dubbele camera aan de voorkant, in tegenstelling tot de LG V10.

Android Nougat

Volgens LG biedt de LG V20 de beste video en audio ervaring dankzij een samenwerking met B&O Play en een 32-bit Hi-Fi Quad DAC. Dat zou op papier voor kraakhelder geluid moeten zorgen. Ook heeft de Koreaanse fabrikant bevestigd dat de opvolger van de V10 een dubbele camera aan de achterkant heeft, te zien op de gelekte renders. Daarnaast wordt het vlaggenschip de eerste smartphone die geleverd wordt met Android 7.0 Nougat, de nieuwste Android versie.

Beschikbaarheid

De opvolger van de LG V10 wordt op 6 september officieel onthuld. Geruchten wijzen erop dat het toestel vanaf 23 augustus beschikbaar is in Amerika, waar de LG V20 $649 gaat kosten. Over de Nederlandse beschikbaarheid is helaas nog niks bekend.

Bron: Twitter

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters