‘Gelekte foto’s tonen Lenovo Moto M (XT-1662)’

Lenovo komt naar verwachting met twee nieuwe smartphones, waaronder de Moto M (XT-1662). Vandaag doken er twee vermeende foto’s van het onaangekondigde toestel op.

Lenovo Moto M (XT-1662)

Eind vorige maand dook er een onbekend Lenovo toestel op, de Moto M (XT-1662). De onaangekondigde Android smartphone werd gecertificeerd door TENAA, een Chinese instantie die toestellen certificeert voor ze uit komen in het land. Met de certificatie kwamen er ook een aantal specificaties naar buiten. De smartphone heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap van Lenovo’s nieuwe toestel vind je volgens de Chinese instantie de MediaTek MT6755, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van de Moto M zit een 16MP camera, terwijl selfies met een 5MP camera genomen kunnen worden. Een 3000mAh batterij moet er voor zorgen dat je de dag door komt.

Gelekte foto’s

So far so good. Vandaag zijn er vermeende foto’s van de onaangekondigde Lenovo Moto M (XT-1662) opgedoken. Het toestel lijkt niet erg af te wijken van het typische Moto ontwerp, al ziet de Moto M er zo op het eerste gezicht wel goedkoper uit dan de drie Moto Z toestellen. Naar verluidt heeft het toestel een vingerprintscanner aan de achterkant zitten, waardoor er geen homeknop nodig is. Al met al hebben we met een strakke mid-ranger te maken. Helaas is de kans dat de phablet naar Nederland komt vrij klein. Alles wijst erop dat de Moto M (XT-1662) op China gericht is. Het toestel wordt waarschijnlijk samen met de kleinere 4.6-inch Moto M (XT-1663) aangekondigd, een Android toestel met MediaTek’s MT6750 processor.

Lenovo Moto M

Stortvloed aan smartphones

Na een periode van radiostilte aan het begin van dit jaar zijn Lenovo en zijn dochterbedrijf Motorola de afgelopen maanden druk bezig geweest met het onthullen van nieuwe smartphones. In juni werden de Moto Z en Moto Z Force onthuld, begin deze maand maakten we kennis met de Moto Z Play en kondigde Lenovo naast de K6, K6 Power en K6 Note ook nog eens de A Plus en de P2 aan. Als consument heb je dus genoeg keuze, al is de kans helaas dus groot dat je de Moto M aan je voorbij zult moeten laten gaan. We gaan het in de komende weken ontdekken.

Bron: Techdroider

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters