Gelekte iPhone 7 Plus foto’s tonen dubbele camera

Zojuist zijn er op de Chinese website Bastille Post een aantal foto’s van de iPhone 7 Plus gelekt. Hoewel de foto’s er legitiem uitzien is het natuurlijk nog niet zeker dat ze dat ook zijn.

Opvallend detail aan deze gelekte foto’s is de dubbele camera. Hiermee wil Apple waarschijnlijk een duidelijk verschil tussen de 7 en de 7 Plus bewerkstelligen. Iets dat ook al uit eerdere geruchten bleek.

Dubbele camera in dagelijks gebruik

Met deze dubbele camera is het voor gebruikers onder andere mogelijk om achteraf scherp te stellen en kan er sneller worden gefocussed. Ook het maken van panoramafoto’s wordt sterk verbeterd. De dubbele lens is een feature die we ook bij de onlangs aangekondigde Huawei P9 lijken te zien. De antennestreepjes, die noodzakelijk zijn voor het ontvangen van signalen, zijn mooi en subtiel weggewerkt.

Smart connector in iPhone 7 Plus

Een ander onderdeel dat opvalt aan de gelekte foto’s zijn de drie puntjes onderop het toestel. Deze lijken te duiden op een Smart Connector. Dit is een aansluiting die net zoals de USB aansluitingen die we traditioneel op telefoons vinden zowel data als energie kan overdragen. Groot voordeel is de snelheid en zijn de mogelijkheden die dit biedt in combinatie met ander Apple producten.

Apple keynote op 21 maart

We zijn benieuwd naar de presentatie die Apple op 21 maart gaat houden en hopen natuurlijk dat door deze lek Apple zich genoodzaakt ziet wat van de iPhone 7 Plus te tonen.

Bron: Bastille Post

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters