‘Gelekte nep Samsung Galaxy S8 bestaat echt’

Enkele dagen geleden doken er beelden op van wat een Samsung Galaxy S8 toestel zou moeten zijn. Het leek er niet op dat het beelden van een echt toestel waren, maar eerder van een prototype of van een namaak S8 smartphone. Vandaag verschenen er op de Chinese social media site Weibo opnieuw foto’s van wat lijkt op een namaak Galaxy S8 telefoon. Het begint erop te lijken dat er misschien een partij nep S8 toestellen is gemaakt en dat deze in omloop zijn gebracht.

Namaak Samsung Galaxy S8Namaak toestellen: slordig uiterlijk met softwarefout

Hoewel het toestel op de foto’s van een paar dagen geleden wel indrukwekkend was, voldeed het duidelijk niet aan de Samsung design standaarden. Zo klopte de plaatsing van de sensoren aan de voorkant niet en leek de camera sensor veel groter dan hij zou moeten zijn. De schaduw onder het glazen paneel deed vermoeden dat het toestel vrij dik was en de maker leek niet van symmetrie gehoord te hebben. De foto’s van vandaag komen grotendeels overeen met de eerdere foto’s, afgezien van enkele uiterlijke verschillen. Ook lijkt het nieuwe toestel niet geoptimaliseerd te zijn voor een 2:1 beeldverhouding.

Namaak Samsung Galaxy S8Nep Samsung Galaxy S8 gemaakt door ontevreden Samsung medewerkers?

De laatste foto, welke op Weibo verscheen, werd gepost samen met de tekst “Huaqiangbei is being abusive”. Huaqiangbei is een bekend gebied in Shenzhen (China), dat vooral bekend staat als marktplaats en productieplaats van elektronische apparatuur. De poster is er klaarblijkelijk van overtuigd dat in Huanqiangbei iets of iemand misbruikt wordt. Het lijkt erop dat Samsung ook in het Shenzhen gebied werkzaam is en te maken heeft met ontevreden werknemers. Deze zouden (haastig) een namaak versie van de S8 in elkaar hebben kunnen gezet. Uiteraard hoeft het niet zo te zijn dat het om wraak zoekende Samsung werknemers gaat. Het is vaak zo dat toestellen waar een grote vraag naar is, op de markt verschijnen als gekloonde versie.

Bron: Weibo

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters