Gelekte Note 5 afbeeldingen tonen methode loshalen S Pen

Over de toekomstige Samsung Galaxy Note 5 en de S Pen hebben we de laatste tijd al veel gehoord. Een setje nieuwe foto’s van de Note 5 laten zien hoe de S Pen nou echt vastzit.

Eerder hebben we een tweetal geruchten gehoord over hoe de S Pen in de Note 5 zou moeten zitten. Het eerste gerucht vertelde dat de S Pen met een veertje in de telefoon geladen zou worden. Door de pen in te drukken, zou deze uit de telefoon gaan. Volgens het tweede gerucht zou de S Pen via een softwareknop uit de telefoon moeten schuiven. Nu hebben we een gelekte foto en lijkt het erop dat de beide geruchten fout waren.

Gelekte Note 5 afbeeldingen tonen methode loshalen S Pen proto samsung galaxy note5 

Als we kijken naar de foto zien we dat er rechts van de S Pen een gleufje is. De S Pen kan waarschijnlijk uit de telefoon getrokken worden met je vingernagel. Zoals bij de meeste geruchten kunnen we hier nog geen donder op zeggen. Samsung heeft de telefoon nog niet aangekondigd en er kunnen nog steeds details veranderen.

Gelekte Note 5 afbeeldingen tonen methode loshalen S Pen proto samsung galaxy note5 01

Naast de foto van de zijkant hebben we ook een foto van de voorkant van de telefoon. Het scherm staat op de foto aan en we krijgen dus ook een vooruitzicht van het uiterlijk van TouchWiz op de Note 5.

TouchWiz is in deze foto weer zichtbaar in haar volle glorie en oogt erg kleurrijk. Op 3/4 deel hoogte van het scherm lijken er een aantal sneltoetsen te zijn voor het openen van onder andere de camera.

Tot de komst van deze Samsung phablet zullen we zeker nog meer gelekte informatie te zien krijgen. De verwachting is dat de Note 5 komende maand aangekondigd gaat worden.

Bron: Sam Mobile

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters