'Gelekte sheet toont planning smartphonefabrikanten voor eerste helft 2016'

Vier nieuwe Samsung Galaxy-smartphones, een nieuwe HTC One, twee Sony Xperia’s en een viertal smartphones van LG. Dit is de Poolse tak van T-Mobile van plan om volgend jaar in zijn assortiment op te nemen.

De T-Mobile presentatie

Dit blijkt uit een gelekte sheet uit een interne presentatie van de provider, zo schrijft XperiaBlog. Het gaat om smartphones die in de eerste helft van 2016 op de markt worden gebracht. Exacte namen van de smartphones ontbreken, maar zo te zien gaat het in ieder geval om twee Samsung Galaxy S7-smartphones. Dit mag overigens geen verrassing heten.

Waarschijnlijk gaat het hier om de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Plus. Er zou geen Edge-variant van de smartphone komen, al kan het ook zo zijn dat de standaardversie van het toekomstige vlaggenschip een gebogen scherm krijgt.

Naast de HTC One A9 brengt HTC in Polen als het goed is ook de nieuwe HTC One uit. Het zou hier dan gaan om de HTC One M10, als de Taiwanese fabrikant vasthoudt aan zijn huidige nummering. LG heeft ook al plannen en lijkt komend halfjaar in ieder geval met vier nieuwe smartphones te komen. Eentje daarvan is ongetwijfeld de opvolger van de LG G4, die waarschijnlijk de G5 gaat heten.

Welke de andere drie smartphones zijn, is nog onbekend. De afgelopen jaren kondigde LG meerder keren drie of meer smartphones tegelijkertijd aan, zoals onder andere de Magna, Spirit, Joy en Leon. Of het nu gaat om de opvolgers hiervan, is onduidelijk. Meerdere fabrikanten zullen de komende zes maanden in ieder geval niet stilzitten.

Ook Microsoft staat op het lijstje, met twee smartphones. Het gaat hier waarschijnlijk om de al gepresenteerde Lumia 950 en Lumia 950 XL, dus wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters