Gelekte video toont alle kleuren Apple iPhone X in actie

Vanavond gaat Apple de iPhone X onthullen, een toestel waarmee de techgigant eindelijk een nieuw design introduceert. Op het laatste moment lijkt er toch nog een video te zijn gelekt.

De grote dag is aangebroken: Apple iPhone X

Vandaag is de grote dag. Vanavond zal Apple zijn nieuwste iPhones onthullen. Dan hebben we het natuurlijk over de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Men is vooral benieuwd naar de iPhone X, het toestel waarmee Apple de tiende verjaardag van de originele iPhone viert. Je kunt op een flink prijskaartje en een gloednieuw design rekenen.

iPhone 8 dummy Iphone 8 meldingen
Een iPhone 8 dummy

De normaal geprijsde iPhone 8 en iPhone 8 Plus moeten het nog een jaartje extra met het design uit 2014 doen. Jammer, gezien Samsung in die prijsklasse met de Galaxy S8 wel dunne schermranden biedt. Maar goed, terug naar de iPhone X. Hoe gaat het nieuwe toestel eruit zien?

We hebben talloze renders, foto’s en mockups voorbij zien komen. Video’s zijn echter zeldzaam, zelfs op de dag van de onthulling zelf. Kudo’s naar Apple dus. Toch lijkt het erop dat er nu een video is gelekt uit een Apple Store. In de onderstaande video zien we een rode iPhone X, met een witte voorkant.

Nep of echt?

Nep of echt? Dat blijft de grote vraag, maar hopelijk is de video nep. De witte schermranden zorgen ervoor dat de rest afsteekt, op een nou niet bepaald mooie manier. Vooral de inham aan de bovenkant komt zo vrij opzichtig naar voren. Hopelijk gaat het dus om een creatieve Chinese fabrikant. De eerste kopieën zijn namelijk al te koop.

Om het nog verwarrender te maken: een van de voornaamste Apple analisten beweert dat alle uitvoeringen een zwarte voorkant hebben. Neem dit soort leaks dus met een flinke korrel zout. Over een paar uur weten we immers vanzelf wat Apple allemaal in de pijplijn heeft zitten. Alles wijst erop dat we in ieder geval een gouden, zwarte en witte iPhone X kunnen verwachten. Meer weten over het event? Check hier wat Apple allemaal gaat onthullen.

Bron: Sahli’sTechWorld

Samsung Galaxy S9 Active

Samsung Galaxy S9 Active duikt op: Nederlandse lancering? lees verder

Xiaomi Mi 6x

Xiaomi Mi 6X onthuld: topspecs voor lage prijs lees verder

OnePlus 6

Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan lees verder

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters