Gelekte video toont alle kleuren Apple iPhone X in actie

Vanavond gaat Apple de iPhone X onthullen, een toestel waarmee de techgigant eindelijk een nieuw design introduceert. Op het laatste moment lijkt er toch nog een video te zijn gelekt.

De grote dag is aangebroken: Apple iPhone X

Vandaag is de grote dag. Vanavond zal Apple zijn nieuwste iPhones onthullen. Dan hebben we het natuurlijk over de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Men is vooral benieuwd naar de iPhone X, het toestel waarmee Apple de tiende verjaardag van de originele iPhone viert. Je kunt op een flink prijskaartje en een gloednieuw design rekenen.

iPhone 8 dummy Iphone 8 meldingen
Een iPhone 8 dummy

De normaal geprijsde iPhone 8 en iPhone 8 Plus moeten het nog een jaartje extra met het design uit 2014 doen. Jammer, gezien Samsung in die prijsklasse met de Galaxy S8 wel dunne schermranden biedt. Maar goed, terug naar de iPhone X. Hoe gaat het nieuwe toestel eruit zien?

We hebben talloze renders, foto’s en mockups voorbij zien komen. Video’s zijn echter zeldzaam, zelfs op de dag van de onthulling zelf. Kudo’s naar Apple dus. Toch lijkt het erop dat er nu een video is gelekt uit een Apple Store. In de onderstaande video zien we een rode iPhone X, met een witte voorkant.

Nep of echt?

Nep of echt? Dat blijft de grote vraag, maar hopelijk is de video nep. De witte schermranden zorgen ervoor dat de rest afsteekt, op een nou niet bepaald mooie manier. Vooral de inham aan de bovenkant komt zo vrij opzichtig naar voren. Hopelijk gaat het dus om een creatieve Chinese fabrikant. De eerste kopieën zijn namelijk al te koop.

Om het nog verwarrender te maken: een van de voornaamste Apple analisten beweert dat alle uitvoeringen een zwarte voorkant hebben. Neem dit soort leaks dus met een flinke korrel zout. Over een paar uur weten we immers vanzelf wat Apple allemaal in de pijplijn heeft zitten. Alles wijst erop dat we in ieder geval een gouden, zwarte en witte iPhone X kunnen verwachten. Meer weten over het event? Check hier wat Apple allemaal gaat onthullen.

Bron: Sahli’sTechWorld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters