Gerucht: Apple gaat een 5.8-inch oledscherm voor iPhone introduceren

Volgens Digitimes, werk Apple aan een nieuw model van iPhone. Dit nieuwe toestel krijgt een 5.8-inch oledscherm. Wanneer het nieuwe scherm voor de iPhone klaar zal zijn is nog de vraag. Ming Chi Kuo van KGI Securities zegt dat dit niet eerder zal zijn dan 2019.

iPhone Pro

Digitimes zegt zelf dat we de nieuwe iPhone op z’n vroegst in 2017 kunnen verwachten. Naast dit gerucht gaat een ander gerucht dat Samsung de grootste leverancier zal zijn voor de oledschermen samen met LG en Japan Display. De partnerschap tussen Apple en Samsung geeft aan dat ze bezig zijn met de oled-technologie. De vraag is niet ‘of’ Apple met de oled-technologie aan de slag gaan, maar ‘wanneer’ zij hiermee aan de slag gaan. Naar verwachting zal dit nieuwe toestel van Apple de iPhone Pro gaan heten.

Apple-iPhone-SE

iPhone SE

Op 21 Maart komt Apple met een nieuwe smartphone met een 4-inchscherm, de Apple iPhone SE, dit staat voor special edition. Dit toestel maakt gebruik van een A9 chipset en heeft 2GB aan ram-geheugen. Aan de voorkant zit een 12-megapixelcamera, waarmee je video’s in 4K kan opnemen en ondersteunt het bewegende live photos. De iPhone SE heeft een TouchID vingerafdrukscanner met NFC, hiermee kan je draadloos betalen met Apple Pay. De iPhone SE ziet er ongeveer hetzelfde uit als de iPhone 5S maar met de specificaties met van de iPhone 6S.

iPad Air 3Apple-iPad-Air-3

Tijdens het evenement op 21 Maart wordt ook de iPad Air 3 gepresenteerd, deze iPad heeft een A9X processor, deze A9X processor is op dit moment alleen te vinden in de iPad Pro . De iPad Air 3 krijgt waarschijnlijk ook vier speakers zoals de iPad Pro en heeft de tablet een flitser bij de camera aan de achterkant. Waarschijnlijk heeft de camera een 4K scherm en heeft het 4GB aan ram-geheugen. Wij zijn erg benieuwd naar de toestellen die Apple gaat presenteren tijdens het evenement.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters