[Gerucht] Eerste spypics opvolger Sony Ericsson K850i?

Op het internet zijn de eerste spypics van een mogelijke opvolger van de Sony Ericsson K850i verschenen. Als we het geruchten circuit moeten geloven, zou dit toestel als eerste Sony Ericsson moeten beschikken over een ingebouwde GPS ontvanger.

De spypics zijn slechts foto’s van de behuizing van het toestel. Maar in het verleden waren foto’s van de behuizing voldoende om een goeie indruk te krijgen van het toestel en week het uiteindelijke toestel niet veel af van de eerste spypics.

Het eerste wat misschien op valt na het bekijken van de behuizing, is dat het toestel beschikt over 3x optische zoom. Het toestel zou daarmee het eerste toestel zijn van Sony Ericsson, dat daar over beschikt. Als we het geruchten circuit mogen geloven, is 3x optische zoom niet het enige wat Sony Ericsson voor het eerst op een toestel brengt. Het toestel zou namelijk ook beschikken over een interne GPS ontvanger.
Verder is te zien dat het toestel beschikt over een Xenon flitser en een verschuifbare lens-cover. Het toestel lijkt op de foto’s redelijk dun en de toetsen lijken op de toetsen die ook gebruikt zijn op de K850i.

Of dit daadwerkelijk de opvolger van de K850i gaat worden, ofdat het slecht een aangepaste K850i is, moet nog bekend worden. Wanneer er meer informatie is over dit indrukwekkende toestel van Sony Ericsson, zal dit zeker gemeld worden.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters