[Gerucht] Nieuwe foto`s van de Sony Ericsson M610 'Lizy'

Al enige maanden spookt het omtrent de Sony Ericsson M610 ‘Lizy’, echter wordt steeds meer duidelijk dat deze telefoon eraan zit te komen. Zo zijn er nu weer foto`s opgedoken waarop duidelijk te zien is hoe de M610 ‘Lizy’ eruit gaat zien en dat hij waarschijnlijk echt zal verschijnen.

Iedereen kent wel de Sony Ericsson M600, de budget PDA van Sony Ericsson die op Symbian UIQ loopt. Onlangs nog had Sony Ericsson bekend gemaakt dat ze stoppen met het ondersteunen van de software voor de M600, P990 en W950 toestellen omdat ze van mening zijn dat alle bugs uit die toestellen zijn. Echter gaat het gerucht dat Sony Ericsson zich volledig wil richten op de nieuwe P1i om zo problemen te voorkomen die de P990 de kop hadden gekost. Tot veel ongenoegen van de gebruikers natuurlijk, want die zijn van mening dat er nog zat bugs zijn in alle drie de toestellen waardoor de ondersteuning zeker nog maanden door zou moeten gaan, echter vind Sony Ericsson dat een non-argument en gaan ze vrolijk door met de ontwikkeling van de P1i.

De opvolger van de M600 moet waarschijnlijk de M610 ‘Lizy’ gaan worden. Net als zijn voorganger, en op de meeste andere foto’s die de afgelopen maanden al gespot zijn, heeft de M610i géén camera aan boord en hetzelfde ‘tripple-action’ keyboard waarbij je met 1 toets twee letters ‘bediend’ plus een nummer of andere functie. De specs die bij deze laatste foto’s genoemd worden zijn: Tri-band GSM met 3G/UMTS support, Bluetooth, WiFi, FM Radio, een Memory Stick Micro geheugenkaart, een touchscreen display, Jog-Dial bediening en handschrift herkenning. Op de achterkant zie je ook staan: SE 123, dit betekent dat het een test toestel is van Sony Ericsson en nog geen naam heeft gekregen. Alle toestellen beginnen hun leven met de naam SE 123 bij Sony Ericsson.

Of de M610 ‘Lizy’ daadwerkelijk zal komen is nog onduidelijk, maar echt bewijs kunnen we het wel noemen! Meer foto`s kan je vinden op unwiredviw.com.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters