Gerucht: nieuwe Motorola op komst

Hoewel moederbedrijf Lenovo zich regelmatig uitspreekt over de toekomst van Motorola, leek een nieuw toestel nog niet in zicht – tot vandaag. Op het Google Plus account van hellomotoHK verscheen een vage foto van een toestel dat lijkt op een nieuw model.

Het prototype van de Moto G uit 2015
Het prototype van de Moto G uit 2015

In de post wordt gesproken over Motorola Infiniti. Dit kan suggereren dat er een nieuwe lijn producten aan zit te komen, maar het kan uiteraard ook gewoon een ietwat overdreven woordkeuze zijn.

Kuiltje

Een paar dingen vallen op aan deze foto. Zo heeft het toestel een USB Type-C poort aan de onderkant. Voorheen hadden de toestellen altijd een micro USB-aansluiting. Bovendien lijkt het frame van ijzer gemaakt te zijn. Motorola toestellen worden al jaren gekenmerkt door het kuiltje in de achterkant. Het gerucht ging dat deze oorspronkelijk bedoelt was om een biomedische scanner te huisvesten. Op de foto is echter zichtbaar dat de vingerafdrukscanner aan de voorkant zit.

Prototypes

De reden dat de afbeelding serieus mag worden genomen, is dat het toestel veel overeenkomstigheden vertoont met eerdere prototypes. Als we kijken naar een foto van één van de eerste Moto G’s die de wereld in ging, zie je dat deze een kleine Motorola-logo linksboven in heeft, en een stukje tekst over de vertrouwelijkheid van het toestel. Beiden zijn te herkennen op de onlangs verschenen foto.Schermafbeelding 2016-04-08 om 15.11.28

Losse onderdelen

In januari postte hellomotoHK ook al 3 foto’s, waarop onderdelen te zien waren. Hoewel er geen specifieke informatie werd weggegeven, lijkt het er op dat dit ook al onderdelen waren voor aankomende telefoons. Er zijn ook een aantal dingen die we wél zeker weten, namelijk dat er absoluut een vingerafdrukscanner geïntroduceerd gaat worden, en dat er enkel toestellen met een scherm groter dan 5-inch zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters