[Gerucht] Nokia Aeon bestaat misschien wel echt..

Op een Chinese site zijn de eerste live foto`s verschenen van de Nokia Aeon. Deze telefoon staat al meer dan een jaar op de Nokia, maar het was altijd duidelijk dat dit een concept phone zou zijn.

Een jaar geleden zat ik op de Nokia site wat rond te kijken en kwam ik de Aeon tegen. De Nokia Aeon is èèn van de mooiste telefoons die ik ooit gezien heb op een plaatje, maar het was altijd een droom omdat het een concept phone was waar Nokia verder geen plannen mee zou hebben. Het was een studiemodel van wat er zou komen in de toekomst en wat we van Nokia konden verwachten. Deze droom wordt dus misschien wel werkelijkheid voor mij…

De Aeon is eigenlijk een groot scherm en van top tot teen touchscreen. Op de foto`s is een `schermbeveiliging` te zien en daarmee wordt duidelijk gemaakt dat de Aeon een indrukwekkend scherm heeft met een hoge resolutie. Het is niet duidelijk wat de specs zouden kunnen zijn van de Aeon, maar waarschijnlijk is het een erg basic model dat het van zijn uiterlijk moet hebben. Verder is hier boven te zien dat hij uit meerdere delen bestaat, misschien dat hij dus direct op een usb-poort kan worden aangesloten. Waarom verder ervoor gekozen is om hem te verbreken is nog onduidelijk.

Je hoeft overigens niet te verwachten dat je deze telefoon ooit in je handen krijgt omdat het waarschijnlijk om fake foto`s gaat die op de Chinese site zijn geplaatst. Maar het is altijd mooi om een droom te hebben en als deze droom in de buurt komt van verwezenlijking, dan zullen we je dat uiteraard laten weten!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters