[Gerucht] Nokia N95 Music Edition met 8GB

Op het internet duiken steeds meer geruchten op over de Nokia N95 Music Edition. Deze nieuwe versie van de N95 zou helemaal zwart zijn van kleur en een intern geheugen hebben van 8 gigabyte.

Slashphone heeft nu de eerste twee spy foto’s van de 8GB N95 op de kop weten te tikken. Zoals verwacht is het, net als de andere Music Edition Nokia’s, een zwarte uitvoering geworden. Verder valt op dat boven het display, bij het ‘N95’ typenummer, duidelijk ‘8GB’ staat. De foto’s zien er niet uit als een photoshop productie dus het lijkt er op dat de 8GB N95 er echt gaat komen.

Onzeker is nog of deze versie ook nog GPS aan boord zal hebben. De geruchten gaan, zo meldt, Slashphone, dat Nokia om plaats te maken voor de 8GB module de GPS chip heeft moeten dumpen. Dit zou echter wel de key sellingpoint van de N95 doen verdwijnen en het is dan ook niet zeker dat Nokia daadwerkelijk de GPS module eruit heeft gelaten.

Nokia heeft officieel nog niets gemeld over de 8GB N95 maar meerdere mensen beweren al een testmodel in hun handen te hebben gehad van Nokia.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters