[Gerucht] Sony Ericsson kondigt de 11e nieuwe toestellen aan

Volgens insiders zou Sony Ericsson op de 11e van oktober een aantal nieuwe toestellen aankondigen. Het zou gaan om een aantal low- tot mid-end toestellen.

Het zou hierbij gaan om een drietal nieuwe toestellen. Als eerste zou Sony Ericsson komen met een hele dunne clamshell, het zou hierbij om een paars toestel gaan. Verder zou Sony Ericsson met nog een clamshell komen, deze zou onder de naam Z350 gaan. Als laatste schijnt er een low- tot mid-end Walkman toestel te worden aangekondigt onder de naam W350. Of dit dan een Walkman variant van de Z350 is, blijft natuurlijk nog even gissen.

Verder wordt de nieuwe kleur van de W880i bevestigd. Deze dook een paar dagen geleden al op en deze nieuwe kleur krijgt de benaming ‘Pitch Black’, wat niet zo’n hele verrassende naam is natuurlijk!

Geruchten gaan ook dat de W890i aangekondigt gaat worden, maar meningen zijn hier over heel erg verschillend. De informatie hierboven is gebaseerd op geruchten en inside information (volgens die personen uiteraard, of dit allemaal waar is zullen we de 11e zien!)

bron: Estato.com

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters