[Gerucht] Sony Ericsson onthult in Berlijn nieuwe telefoons

Volgens Esato is Sony Ericsson van plan om vier nieuwe toestellen in Berlijn te presenteren aan de wereld. Het zou gaan om de Shinobu, Sofia, Mooi en Anastasia. Dit zijn codenames voor SE toestellen.

Onlangs had Sony Ericsson ook al nieuwe toestellen aangekondigd, echter wist de product manager van de Benelux mij onlangs nog te vertellen dat ze dit jaar rongeveer 60(!!) toestellen willen uitbrengen in verschillende product categorieën. De P1i was hier al de voorbode van samen met de M660i en de S500. Sony Ericsson wil met de laatst genoemde modellen ook een nieuw uiterlijk in de markt brengen waarbij het belangerijk is dat mensen het niet terug leiden naar een vorig model van SE en het daarmee gaan vergelijken. Ze stappen dus af van hun monotomen ontwerpen.

De Sofia zou het nieuwe Cybershot topmodel worden met een 5MP camera met xenon flister en HSDPA. De Shinobu wordt de nieuwe Walkman topper met HSDPA en de zogenaamde Music Shaker functie waarbij je het toestel alleen maar naar voren af achter hoeft te bewegen om het volgende of vorige nummer te beluisteren. Als je met het toestel schudt, dan speelt ie een willekeurig nummer af. Over de Anastasia en Mooi (aka ‘Maria’) is minder bekend. De eerste is een camphone met 1.3MP camera, waarschijnlijk een instapmodel dus. De tweede zou een Walkman Smartphone moeten met 8GB Flash geheugen, Bluetooth 2.0 en Walkman v3.0 moeten zijn.

14 Juni weten we meer, want dan zal Sony Ericsson waarschijnlijk deze toestellen officieel presenteren met de daarbij behorende specs. We will keep you posted!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters