'Geruchten over Google Phone worden deels ontkracht'

Volgens diverse nieuwe bronnen zal er geen Google Phone komen vanuit de softwarefabrikant. De Nexus One van Google zou juist slaan op een platform van Nvidia en de telefoon was al eerder uitgelekt als de HTC Passion.

HTC Passion Google Phone

Nadat het afgelopen weekend meerdere geruchten naar buiten kwamen over een telefoon van Google, komen er nu ook steeds meer argumenten waarom de eerdere geruchten niet zouden kloppen. Zo zou het plaatje van de uitgelekte Nexus One al eerder uitgelekt zijn maar toen stond het toestel bekend als de HTC Passion die weer bekendstond als de Dragon. Deze telefoon is dus inderdaad gemaakt door HTC en zou de eerste Android-telefoon worden met een Qualcomm Snapdragon-processor. Verder zou de naam Nexus One afkomstig zijn van een Nvidia-platform. De naam zou eigendom zijn van een bedrijf genaamd LUXOLOGY dat weer een dochteronderneming is van Nvidia. De Nexus zou een grafische kaart worden gebaseerd op nog onbekende architectuur van de videokaartenproducent.

Volgens Murtazin, eigenaar van het welingelichte Mobile-Review, zijn Google medewerkers simpelweg de HTC Passion aan het testen met Android 2.1 daarop. Google zou zijn medewerkers op Android willen krijgen en bewerkstelligt dit door ze een nieuwe Android-telefoon te geven die voorzien is van de nieuwste software. De medewerkers dienen vervolgens als testpersonen om zo de nieuwe update te optimaliseren. Murtazin gaat zelfs een stapje verder en beweert dat concurrenten foutieve informatie naar buiten brengen over de Google Phone met als doel de verwachting te scheppen over een telefoon die volgens hem nooit het daglicht zal gaan zien. Murtazin baseert zich op verhalen van een Google-medewerker volgens eigen zeggen.

Inmiddels is er voor beide kampen wat te zeggen over deze Google-telefoon. Intussen komen er meer foto’s uit van deze HTC Passion die misschien wel op de markt zal gaan komen als de Google Phone. De verwachting is dat deze telefoon halverwege Q1 van 2010 op de markt zal gaan komen.

HTC Passion Google Phone

 

HTC Passion Google Phone

 

HTC Passion Google Phone

 

HTC Passion Google Phone

 

HTC Passion Google Phone

 

HTC Passion Google Phone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

OnePlus 5T pers

OnePlus 5T is officieel onthuld: gloednieuw design, vertrouwde prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Verrassing: Samsung brengt niet twee, maar drie Galaxy S9-modellen uit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters