Geruchtenmolen over opvolger HTC One M8 begint te draaien

De geruchtenmachine over de opvolger van de HTC One M8 begint te lopen. Die wordt waarschijnlijk in januari gepresenteerd, net als de twee vorige HTC Onetelefoons. Belangrijkste gerucht is dat HTC waarschijnlijk afstapt van de ultrapixelcamera.

HTC One M8 design
HTC One M8

Of dat gebeurt valt uiteraard nog maar te bezien. Bij de eerste twee edities bleef HTC bij zijn 4-megapixel ultrapixelcamera. Reviewers hebben echter de resultaten van deze camera bekeken en de HTC One heeft lang niet de beste op de markt. Nu zou HTC weer overstappen op een ‘gewone’ high-end camera, met een resolutie van 16 megapixel.

Verdere specs die worden genoemd zijn een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De processor wordt waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 805 en die wordt bij zijn werk geholpen door 3GB ram. De telefoon wordt in leven gehouden door een 3500 mAh batterij. Kortom, allemaal high-end specificaties waarmee HTC de toon zet voor de vlaggenschepen die in de rest van 2015 worden gepresenteerd.

Om nog even terug te komen op die camera, deze zou Optical Image Stabilization hebben. Ook moet HTC op zoek naar een nieuwe ‘audiopartner’ nu Beats – waarmee HTC tot voor kort innig samenwerkte – is opgekocht door Apple. Genoemd wordt Bose als nieuwe partner op dit gebied.

De telefoon zal wellicht rond of tijdens de CES in januari worden gepresenteerd, en vervolgens uitgebreid aan de bezoekers van het MWC in Barcelona worden getoond in maart.

Bron: Ubergizmo

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters