Geruchtenmolen over opvolger HTC One M8 begint te draaien

De geruchtenmachine over de opvolger van de HTC One M8 begint te lopen. Die wordt waarschijnlijk in januari gepresenteerd, net als de twee vorige HTC Onetelefoons. Belangrijkste gerucht is dat HTC waarschijnlijk afstapt van de ultrapixelcamera.

HTC One M8 design
HTC One M8

Of dat gebeurt valt uiteraard nog maar te bezien. Bij de eerste twee edities bleef HTC bij zijn 4-megapixel ultrapixelcamera. Reviewers hebben echter de resultaten van deze camera bekeken en de HTC One heeft lang niet de beste op de markt. Nu zou HTC weer overstappen op een ‘gewone’ high-end camera, met een resolutie van 16 megapixel.

Verdere specs die worden genoemd zijn een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De processor wordt waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 805 en die wordt bij zijn werk geholpen door 3GB ram. De telefoon wordt in leven gehouden door een 3500 mAh batterij. Kortom, allemaal high-end specificaties waarmee HTC de toon zet voor de vlaggenschepen die in de rest van 2015 worden gepresenteerd.

Om nog even terug te komen op die camera, deze zou Optical Image Stabilization hebben. Ook moet HTC op zoek naar een nieuwe ‘audiopartner’ nu Beats – waarmee HTC tot voor kort innig samenwerkte – is opgekocht door Apple. Genoemd wordt Bose als nieuwe partner op dit gebied.

De telefoon zal wellicht rond of tijdens de CES in januari worden gepresenteerd, en vervolgens uitgebreid aan de bezoekers van het MWC in Barcelona worden getoond in maart.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters