Gespot: de nieuwe Samsung i760

Op de site van Verizon in de US is de nieuwe Samsung i760 gespot die de alleskunner wordt van Samsung. De i760 kan worden gezien als de opvolger van de i600 die nu al een tijdje in Nederland beschikbaar is.

De i760 wordt een monster onder de PDA`s omdat hij erg goeie specs mee krijgt van Samsung en een mooi formaat heeft. De prijs zal er waarschijnlijk naar staan, maar vooralsnog is het in Europa nog alleen maar dromen van dit apparaat. De Amerikaanse provider Verizon had afgelopen week een demo geplaatst op de site van de nieuwe Samsung i760, jammer genoeg is deze weer eraf gehaald voor het publiek.

De specs dit tot nu toe bekend zijn: Een volwaardig slide-out qwerty toetsenbord, touchscreen (240×320) kleurendisplay, 520MHz intel processor, WiFi, Bluetooth 2.0, microSD geheugenkaart, een videocalling (VGA) camera aan de display-zijde en nog een 2MP camera voor het normale ‘fotowerk’. Voor het bellen, browsen, emailen en andere dataverbindingen heeft de i760 een tri-band GSM met zowel GPRS/EDGE als UMTS/HSDPA ondersteuning. En dat alles in een toestel van 11,5cm hoog (15,4 met het toetstenbord in uitgeschoven stand), 5,7cm breed en slechts 19mm dik. Meer info over de specs kan je hier vinden.

Verizon en Samsung hebben verder nog geen informatie vrijgegeven over de eventuele beschikbaarheid en prijs van de i760. Ook is het nog onbekend wanneer deze telefoon naar Europa komt en of hij wel in de Benelux verkocht gaat worden.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters