Gingerbread duikt op in de onduidelijkste spy-pic ooit

Er is al veel gesproken over Gingerbread, de nieuwe Android-versie van Google, maar in beeld was er nog niets bekend. Samen met een hele stapel nieuwe geruchten is er nu een foto van wat Gingerbread zou moeten zijn uitgekomen.

Gingerbread spy-pic

De foto hiernaast is waarschijnlijk de meest vage spy-pic die we ooit gezien hebben, maar als we de geruchten mogen geloven zou hij de volgende versie van Android, genaamd Gingerbread, moeten tonen. Het platform, dat volgens eerdere geruchten deze week geïntroduceerd zou worden, zou nu pas in 2011 zijn launch zien. De nieuwe versie, Android 3.0 of Android 2.5, is inmiddels al vaak opgedoken in het geruchtencircuit en moet onder andere een interface-update brengen, waardoor deze foto niet erg geloofwaardig wordt aangezien de interface nog precies hetzelfde lijkt te zijn.

Een update in Gingerbread waar eerder ook al over gesproken werd is nu opnieuw aangehaald. Het gaat om video-bellen, dat volgens de nieuwe geruchten misschien gaat gebeuren over die standaard die Gmail ook gebruikt. Daarmee zou het mogelijk worden om niet alleen met mobiele bellers te videobellen, maar ook met gebruikers van Google Voice op de desktop. Ook zou het mogelijk worden om Google Voice te gebruiken op tablets zonder bel-functies, omdat het SIP-protocol voor de video-bel-functie ondersteund gaat worden en dus ook via Wi-Fi gebeld kan worden.

Een andere grote verandering in Gingerbread moet zijn dat een groot aantal van de kern-applicaties een flinke update heeft gekregen en nu beter geïntegreerd is met het systeem zelf. Zo wordt het een onderdeel van het systeem, in plaats van een aparte applicatie, iets dat we bijvoorbeeld bij Windows Phone 7 heel sterk zien met onder andere Facebook en de Zune-winkel.

Bron: Electronista

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters