‘Gionee komt met derde M6 met grote batterij’

Dat Gionee binnenkort de M6 en M6 Plus aankondigt, wisten we al. Deze twee telefoons krijgen echter ook een klein broertje: de Gionee M6 Mini, die een karaktereigenschap van de andere twee telefoons heeft overgenomen.

Gionee M6 MiniOok de M6 Mini krijgt namelijk een gigantische batterij. De Gionee M6 heeft een batterij van 5000 mAh en de M6 Plus zit op een accu-inhoud van 6020 mAh. De M6 Mini krijgt met 4000 mAh ook zeker geen kleine batterij. Dit blijkt uit gegevens van Tenaa, de Chinese telecomwaakhond die smartphones keurt voordat ze verkocht mogen worden.

Specificaties van de Gionee M6 Mini

Qua uiterlijk lijkt de smartphone op de andere twee M6-toestellen, behalve dat hij geen vingerafdruksensor krijgt. Het scherm van de telefoon heeft een formaat van 5,3 inch en dit display beschikt over een HD-resolutie van 1280×720 pixels. De smartphone weegt 170 gram en is 8,2 millimeter dik.

Gionee M6 Mini 2De M6 Mini heeft een 1,5 GHz-octacoreprocessor. De hoeveelheid werkgeheugen bedraagt 3 GB en de opslagcapaciteit is met 32 GB ook zeker niet onaardig. Dit kun je uitbreiden met een Micro SD-kaart. Foto’s schiet je met de Gionee M6 Mini in 13 megapixel en aan de voorkant van de smartphone zit een 5-megapixelcamera.

Het besturingssysteem van de telefoon is Android 6.0 Marshmallow en hij ondersteunt ook 4G-internet. Het lijkt erop dat de telefoon een body van aluminium heeft, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Wat opvalt aan de achterkant van de telefoon is dat er onderaan een grote speaker zit.

Gionee M6 Mini 1Verkrijgbaarheid Gionee

Gionee is zelf niet actief op de Nederlandse markt. Via de officiële kanalen kun je de M6 Mini, zodra ‘ie op de markt komt, dus niet verkrijgen. Wel zijn er meerdere webshops die zelf telefoons uit China importeren en deze dan hier doorverkopen. Het is overigens nog onbekend wanneer Gionee de M6 Plus officieel aankondigt en wat de adviesprijs van de smartphone wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters