Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade

De meeste smartphone gebruikers kennen het wel. Je wilt je gloednieuwe toestel beschermen tegen krassen en bent vervolgens eeuwenlang aan het priegelen met een screenprotector. Uiteindelijk lukt het je wel, maar er blijven toch altijd nog een paar bultjes uitdagend naar je kijken. Gelukkig bestaan de makers van GLASSX: vloeibaar glas dat gebruik maakt van nanotechnologie om je smartphone te beschermen.

Snel aan te brengen, levenslang resultaat

Nadat je GLASSX hebt gebruikt, baal je dat je ooit kennis hebt leren maken met screenprotectors. Het goedje is makkelijk op te brengen en zorgt voor een permanente beschermende laag over je smartphone of andere apparaten. Om het te gebruiken druppel je GLASSX op verschillende punten op je toestel en veeg je het daarna over de gehele oppervlakte met een doekje. Vervolgens is je toestel bestand tegen messen, spijkers en is zelfs tegen het vallen op de grond. De vloeistof vult alle onzichtbare oneffenheden op je display op nanoniveau, wat je een levenslange bescherming voor je toestel geeft.

GLASSX

Bijna even sterk als diamant

Het hoofdbestanddeel van de vloeistof is siliciumdioxide (SiO2). Dit wordt voornamelijk gewonnen bij het mijnen van quartz. In vloeibare vorm kun je een laagje van dunner dan een haar op je toestel wrijven, terwijl het zo sterk is dat het op een tweede laag glas lijkt. Toen de laag getest werd door een onafhankelijk laboratorium, kreeg deze een hardheid score van 9H. Ter vergelijking: diamant heeft een hardheid van 10H.

GLASSX

Eén flesje GLASSX goed voor drie toestellen

Met één flesje GLASSX heb je genoeg vloeibaar glas voor drie toestellen. Om deze magische vloeistof te bemachtigen kun je het Kickstarter project steunen met 20 dollar. Dan heb je ergens in augustus je eigen GLASSX en kan niks je meer deren.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters