Google onthult nieuwe Gmail app voor iPhone

Google heeft eindelijk een compleet nieuwe Gmail app voor iOS uitgebracht. De grote update brengt naast een nieuw ontwerp ook andere grote verbeteringen met zich mee.

Gmail voor iOS

Gmail iPhoneGoogle heeft een compleet nieuwe Gmail app voor iOS onthuld. De zoekgigant beweert dat de app nu een stuk sneller is. Daarnaast zijn de animaties en menuutjes nu een stuk slicker, waardoor de Gmail app nu echt als een solide app aanvoelt. De voormalige app leek namelijk meer op een beperkte versie van de mobiele website, terwijl deze nieuwe app beter gebruik maakt van de mogelijkheden die apps bieden. Daarmee kan de iOS-versie van Gmail zich nu eindelijk meten met de Android-versie.

Undo Send

Naast de verbeterde animaties en het frisse ontwerp heeft Google ook een belangrijke functie van Inbox geïntroduceerd, de slimme mail-app van de zoekgigant. Je kunt nu namelijk mails annuleren nadat je ze hebt verzonden. Iedereen stuurt wel eens een mailtje, om vervolgens opeens te beseffen dat je de bijlage vergeten bent of dat er een typfoutje in de titel staat. In de nieuwe versie van Gmail voor iOS verschijnt er nu een optie onderin je scherm nadat je een mail hebt verstuurd om je mail alsnog terug te trekken. Zo kun je dus snel nog wat aanpassen.

Google Calendar

Helaas heeft de Gmail app nog steeds geen inbox die al je accounts samenvoegt, bijvoorbeeld je persoonlijke account en je werkmail. Als je daar echter geen behoefte aan hebt dan is de nieuwe app een grote verbetering. Naast de mail-app heeft Google vandaag ook de Google Calendar app voor iOS bijgewerkt. In landscape modus kun je nu ook je kalender voor de komende weken en maanden bekijken. Daarnaast is er nu Spotlight Search, een handige zoekbalk om afspraken, herinneringen en doelen mee te zoeken.

Bron: App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters