Google onthult nieuwe Gmail app voor iPhone

Google heeft eindelijk een compleet nieuwe Gmail app voor iOS uitgebracht. De grote update brengt naast een nieuw ontwerp ook andere grote verbeteringen met zich mee.

Gmail voor iOS

Gmail iPhoneGoogle heeft een compleet nieuwe Gmail app voor iOS onthuld. De zoekgigant beweert dat de app nu een stuk sneller is. Daarnaast zijn de animaties en menuutjes nu een stuk slicker, waardoor de Gmail app nu echt als een solide app aanvoelt. De voormalige app leek namelijk meer op een beperkte versie van de mobiele website, terwijl deze nieuwe app beter gebruik maakt van de mogelijkheden die apps bieden. Daarmee kan de iOS-versie van Gmail zich nu eindelijk meten met de Android-versie.

Undo Send

Naast de verbeterde animaties en het frisse ontwerp heeft Google ook een belangrijke functie van Inbox geïntroduceerd, de slimme mail-app van de zoekgigant. Je kunt nu namelijk mails annuleren nadat je ze hebt verzonden. Iedereen stuurt wel eens een mailtje, om vervolgens opeens te beseffen dat je de bijlage vergeten bent of dat er een typfoutje in de titel staat. In de nieuwe versie van Gmail voor iOS verschijnt er nu een optie onderin je scherm nadat je een mail hebt verstuurd om je mail alsnog terug te trekken. Zo kun je dus snel nog wat aanpassen.

Google Calendar

Helaas heeft de Gmail app nog steeds geen inbox die al je accounts samenvoegt, bijvoorbeeld je persoonlijke account en je werkmail. Als je daar echter geen behoefte aan hebt dan is de nieuwe app een grote verbetering. Naast de mail-app heeft Google vandaag ook de Google Calendar app voor iOS bijgewerkt. In landscape modus kun je nu ook je kalender voor de komende weken en maanden bekijken. Daarnaast is er nu Spotlight Search, een handige zoekbalk om afspraken, herinneringen en doelen mee te zoeken.

Bron: App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters