Goedkope Samsung S3500 slider verschijnt online

Samsung zal binnenkort een goedkope slidetelefoon uitbrengen, die voorzien is van alle standaard functies. Het toestel zal S3500 gaan heten.

Samsung heeft er altijd om bekend gestaan om in ieder prijssegment een groot aantal telefoons te hebben en ook nu bewijst het bedrijf weer daar mee door te gaan. In de wat duurdere regionen van de markt lekten recentelijk al toestellen als de Memoir, Louve en Pivot en voor de lagere prijssegmenten zagen we al de B2100. Daar komt nu een tweede telefoon bij, namelijk de Samsung S3500.

De Samsung S3500 zal een goedkope Samsung-slider worden voor de consument die geen poespas wil, maar gewoon een toestel om mee te bellen, sms’en en soms een foto maken. Het model heeft dan ook een no-nonsense design en lekker basale specificaties. Zo heeft het toestel een 2-megapixelcamera, FM-radio en muziekspeler. Ook bluetooth en de mogelijkheid voor het invoegen van Micro SD-kaartjes zal aanwezig zijn, maar daar blijft het dan ook wel zo’n beetje bij. Zaken als UMTS, Wi-Fi en GPS-ondersteuning komen niet terug in de Samsung S3500, wat natuurlijk voor dit marktsegment helemaal niet erg is.

samsung-s3500

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters