Goedkope Samsung S3650 Corby wordt officieel

Samsung heeft vandaag de Corby officieel voorgesteld aan het publiek. Het toestel wordt een goedkope touchscreen-telefoon die maximaal 150 euro zal gaan kosten.

Samsung Corby

Samsung heeft vandaag officieel zijn nieuwe prepaid-topper voorgesteld. De inmiddels veelvuldig uitgelekte Samsung Corby zal een touchscreen-telefoon worden met leuke specificaties en een opvallend laag prijskaartje. Het toestel kan gezien worden als de opvolger van de Samsung Star, die inmiddels meer dan 5 miljoen keer over de toonbank is gevlogen. Samsung wil dit verkoopsucces graag herhalen door een soortgelijk toestel op de markt te zetten en daarvoor is de S3650 ontwikkeld. De Corby krijgt de beschikking over social media-applicaties zoals Twitter, Facebook en YouTube. Daarnaast zal het toestel beschikken over een 2,8 inch touchscreen en EDGE als internetverbinding. Daarnaast ondersteunt de Corby een MP-speler, een micro-SD kaart en heeft hij van Samsung ook nog de TouchWiz interface meegekregen.

Samsung meldt ook nog dat het toestel een FM-radio zal krijgen en dat er een 2-megapixelcamera op zal zitten. De S3650 Corby zal eind deze maand al bij ons in de winkels moeten liggen voor een prijs die rond de 150 euro ligt.

Samsung Corby

 

Samsung Corby

 

Samsung Corby

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters