Google brengt Android 4.2.1 uit om december-bug te verhelpen

Google heeft een kleine fix in de vorm van Android 4.2.1 vrijgegeven voor de december-bug in het OS. Dankzij deze update is de maand december weer te zien in de kalender van het OS.

De kleine update is via de servers van Google momenteel te downloaden en wordt langzaam maar zeker aan de Nexus 4-smartphones vrijgegeven. De update is slechts 1.1MB groot en brengt het versienummer van Android naar 4.2.1. De update zorgt ervoor dat de maand december weer te bekijken is in de kalender-app van het Android OS. Dit was door een foutje in Android 4.2 eerder niet mogelijk.

Naast de Google Nexus 4 krijgt ook de Nexus 10 binnen enkele dagen de update. Het redactie-exemplaar van All About Phones van de Nexus 4 heeft de update nog niet ontvangen. Ook de tablet Nexus 7 nog niet. Het ziet er dan ook naar uit dat de update per land wordt vrijgegeven, waarbij de heren op XDA-Developers al weten te melden dat hij in Duitsland al beschikbaar is om te downloaden als OTA-update.

Onze redactie zal binnenkort een volledige review van de nieuwe Google Nexus 4 publiceren en Android 4.2.

Google Nexus 4 beschikt over een quadcore-processor nexus 4 press shot1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Lennart09 -

    Ik doe het ze zeker niet na, maar hoeveel versies hebben ze nu uitgebracht? Lijkt me vrij logisch dat iedereen de maanden van het jaar op kan noemen, en dat je dat bij het testen van de OS wel opmerkt lijkt me 🙂 Verder is het geen dramatisch probleem hoor, zeker niet. En ze hebben het inderdaad ook snel hersteld, nog net voor december haha.

   2. Danny Mestriner -

    Ooit al eens ervaring met programmeren gehad? Waarschijnlijk is er iets misgegaan met de lijst "maanden in een jaar", in programmeertalen worden lijsten geteld vanaf 0, en niet 1 ,dus januari zou dan maand 0 zijn en december 11. Ik wed dat daar gewoon ergens een rekenfoutje mee is gemaakt 🙂

   3. Timboektoe -

    Je kan niet alles testen. Zeker niet bij de smartphone os waar de druk hoog ligt om elke 6 maanden een nieuwe release uit te brengen.
    Het komt regelmatig voor dat een firmware update teruggetrokken wordt omdat het een fout bevat.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters