“Google en LG ontwikkelen samen smartwatch”

Volgens de laatste geruchten zou Google samenwerken met LG om een smartwatch te ontwikkelen. Die samenwerking zou te vergelijken zijn met het de afspraken rond de Nexus-telefoons die de fabrikant al ontwikkelt samen met Google.

Google zou het uiterlijk en de marketingstrategie van het horloge voor zich nemen, terwijl LG de toestellen gaat produceren en ontwerpen in nauwe samenwerking met de zoekgigant. Google zou daarnaast ook van plan zijn om een speciaal besturingssysteem aan te kondigen voor smartwatches, waarschijnlijk een versie van Android met een speciale interface.

Google Now zou bij de smartwatch een grote rol gaan spelen, zodat het mogelijk is om snel informatie op te vragen zonder daarbij een toetsenbord te gebruiken. Samsung kondigde gisteren nog twee nieuwe smartwatches aan op het Mobile World Congress te Barcelona. Die draaien echter niet op Android maar op Samsung’s eigen Tizen-software. Apple zou volgens de geruchten ook bezig zijn met een smartwatch, maar daar is voorlopig nog niet zo veel van bekend. De smartwatch van Google en LG zou worden aangekondigd op de Google I/O-conferentie in juni, aldus Cnet.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters