Google en Samsung stellen introductie Nexus Prime uit – Update 2

Samsung en Google hebben in een statement aangegeven dat ze beide besloten hebben om een persconferentie uit te stellen. Onduidelijk is nog waarom beide bedrijven de persconferentie gaan uitstellen.

Het statement is door Samsung en Google aan de Amerikaanse pers uitgegeven. Op 11 oktober stond in de planning dat Google en Samsung hun nieuwste creatie zouden laten zien aan het publiek. Naar verwachting ging het om de Nexus Prime die inmiddels al veelvuldig is uitgelekt. Desondanks hebben beide bedrijven in overeenstemming besloten om de persconferentie uit te stellen naar nog nader te bepalen datum.

De twee bedrijven hebben geen statement afgegeven waarom de persconferentie is uitgelekt. Sommige melden dat de begrafenis van oud Apple-topman Steve Jobs ermee te maken kan hebben. Deze zal naar verwachting volgende week begraven worden in Amerika en uit respect zou het bedrijf de introductie van haar smartphone uitstellen. Andere menen dat Ice Cream Sandwich nog niet af is en de producent nog een paar weken de tijd nodig heeft om alles glad te strijken.

Eerder op de dag wist All About Phones screenshots te publiceren van Android Ice Cream Sandwich. Ook de vermoedelijke foto van de Nexus Prime is inmiddels uitgekomen.

Update op 7/10/2011 om 16:35 uur:

Samsung en Google hebben net een nieuwe uitnodiging uitgestuurd, aldus The Next Web. De persconferentie zal nu op 27 oktober plaatsvinden en in Londen zijn. Volgens een verklaring van Samsung die aan Nu.nl is overlegd, heeft de uitstel te maken met het overlijden van Steve Jobs.

Update op 7/10/2011 om 20:55 uur:

Inmiddels lijkt het erop dat het ook niet de 27e gaat worden van deze maand. Een woordvoerder van Samsung zou bevestigd hebben dat er niet op 27 oktober een event zal plaatsen vinden dat samen met Google gehouden wordt. Volgens Pocket-Lint zal de persconferentie in Londen over een lokale introductie gaan en niet over de Nexus Prime. Samsung en Google dienen dus nog een nieuwe gezamenlijke datum bekend te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. smoking -

    zoals ik eerder vermelde eerst Iphone 5 dan komt hij pas uit samsung weet ik ook dat apple een super phone uit brengt. en deze is ook een super phone.:Y

      1. Angelo -

        Was meer een geintje Daan.. vanwege de reactie`s op het vorige artikel. Het zal hoogstwaarschijnlijk wel met het heengaan van Steve Jobs te maken hebben. Op het moment dat zo`n teaser word geplaatst zijn de meeste toestellen al van de band gerold…en ICS zal al lang uitvoerig getest zijn.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters