Google haalt 'Siri' uit de Android Market

De virtuele assistent Siri die in de iPhone 4S zit, is onlangs door Android-ontwikkelaars in de Android Market gezet. Maar Google heeft de ‘app’ ijlings weer uit de Android Market gehaald.

Siri app voor Android

De ‘app’ is die naam eigenlijk niet eens waard: Siri voor Android bood weinig meer dan het Siri-icoontje van Apple, waarmee niets anders gebeurde dan het aanzetten van de standaard spraakherkenning van Android. Die spraakherkenningsbesturing bestaat al veel langer dan Apple’s Siri en biedt grofweg dezelfde functies, al is Siri wel wat uitgebreider in het combineren van gesproken opdrachten.

De Siri-app van de ontwikkelaar, die zichzelf tooide met de naam Official App, is in ongenade gevallen bij Google. Alle andere apps van deze developer zijn ook meteen verwijderd. Siri voor Android verscheen in de Market op 28 december en is in de afgelopen dagen op meer dan duizend telefoons geïnstalleerd. De naam van de ontwikkelaar en de titel van de applicatie misleidde klanten, die dachten dat Apple een eigen Siri-app voor Android had uitgebracht.

Dat de app de Android Market überhaupt heeft gehaald, komt door het beleid van Google, die apps achteraf beoordeelt, in plaats van vooraf zoals bij de App Store van Apple.

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Android for dummies -

    @Gast Smoking
    Kan jij niet gewoon lekker met jezelf gaan spelen irritant mannetje?
    Jij vindt android helemaal toppie en dat interesseert niemand ene reet. Wat wel strontirritant is, zijn die voorspelbare trollreacties van je. Waar ik me altijd over verbaas is dat jij zo verschrikkelijk trots bent op je android rotzooi.Dat loopt maar te blaten terwijl je gewoon moet betalen om android te kunnen gebruiken, je bent geen aandelhouder van Google en het is geen prestatie om naar de winkel te gaan en een telefoon te kopen, dus kan je niet gewoon je muil houden voortaan en tevreden zijn met je android kuttelefoon? Het bestaat alleen maar zodat simpele zielen zoals jij ook gebruik kunnen maken van een smartphone want het is zo handig dat google je helpt bij het instellen van je telefoon.
    Je bent gewoon dom en dat is niet erg alleen jij schept er nog over op ook, dat vis heel erg.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters