'Google introduceert 5 Nexus-apparaten met Android 5.0'

Volgens The New York Times zal Google met de introductie van Android 5.0, ook wel “Jelly Bean” genoemd, vijf nieuwe Nexus-apparaten introduceren. Onder meer tablets en smartphones zullen gelijktijdig worden ge├»ntroduceerd.

Google Nexus

Volgens de krant is Google momenteel druk met de ontwikkeling van haar nieuwe OS Android 5.0, dat momenteel ontwikkeld wordt onder de naam ‘Jelly Bean’. Die versie zal waarschijnlijk volgende maand aangekondigd worden door Google tijdens haar jaarlijks Google I/O evenement in Amerika. Volgens de bron zal Google het komend jaar met al zijn Android-partners in totaal 5 apparaten introduceren die in de Nexus-lijn zullen vallen. Het gaat hier om zowel tablets als smartphones.

De bron meent dat de toestellen alleen via de website van Google verkocht zullen worden en ook via de Android Play Store. Google zou van plan zijn om de vijf grote Android-fabrikanten allemaal te betrekken bij de launch van Android 5.0 en ze er gelijktijdig toe te bewegen om een Nexus-apparaat op de markt te brengen. Samsung, HTC, Sony, LG en Huawei zouden meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    dat is wel goed nieuws. Alleen moeten ze het spreiden denk dat het veel beter is. Er komen nu al paar top quad-core telefoons aan, om dan nu in 1x alles over de toonbank te gooien is niet goed. Elke jaar 1 of 2 op de markt gooien kan goed zijn. Mensen met een jaar abbo of wat dan ook kunnen daar zeker van profiteren. Maar mensen met een nieuwe aanschaf ook natuurlijk.

    1. Dominick -

      Dan ben je wel een beetje het idee achter die toestellen kwijt ­čśë Want het gaat er juist om dat nieuwe Androidversies op dergelijke toestellen worden ge├»ntroduceert als soort referentie. Dat ben je natuurlijk kwijt als je de release gaat spreiden.

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters