'Google introduceert 5 Nexus-apparaten met Android 5.0'

Volgens The New York Times zal Google met de introductie van Android 5.0, ook wel “Jelly Bean” genoemd, vijf nieuwe Nexus-apparaten introduceren. Onder meer tablets en smartphones zullen gelijktijdig worden ge├»ntroduceerd.

Google Nexus

Volgens de krant is Google momenteel druk met de ontwikkeling van haar nieuwe OS Android 5.0, dat momenteel ontwikkeld wordt onder de naam ‘Jelly Bean’. Die versie zal waarschijnlijk volgende maand aangekondigd worden door Google tijdens haar jaarlijks Google I/O evenement in Amerika. Volgens de bron zal Google het komend jaar met al zijn Android-partners in totaal 5 apparaten introduceren die in de Nexus-lijn zullen vallen. Het gaat hier om zowel tablets als smartphones.

De bron meent dat de toestellen alleen via de website van Google verkocht zullen worden en ook via de Android Play Store. Google zou van plan zijn om de vijf grote Android-fabrikanten allemaal te betrekken bij de launch van Android 5.0 en ze er gelijktijdig toe te bewegen om een Nexus-apparaat op de markt te brengen. Samsung, HTC, Sony, LG en Huawei zouden meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    dat is wel goed nieuws. Alleen moeten ze het spreiden denk dat het veel beter is. Er komen nu al paar top quad-core telefoons aan, om dan nu in 1x alles over de toonbank te gooien is niet goed. Elke jaar 1 of 2 op de markt gooien kan goed zijn. Mensen met een jaar abbo of wat dan ook kunnen daar zeker van profiteren. Maar mensen met een nieuwe aanschaf ook natuurlijk.

    1. Dominick -

      Dan ben je wel een beetje het idee achter die toestellen kwijt ­čśë Want het gaat er juist om dat nieuwe Androidversies op dergelijke toestellen worden ge├»ntroduceert als soort referentie. Dat ben je natuurlijk kwijt als je de release gaat spreiden.

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters