'Google introduceert 5 Nexus-apparaten met Android 5.0'

Volgens The New York Times zal Google met de introductie van Android 5.0, ook wel “Jelly Bean” genoemd, vijf nieuwe Nexus-apparaten introduceren. Onder meer tablets en smartphones zullen gelijktijdig worden ge├»ntroduceerd.

Google Nexus

Volgens de krant is Google momenteel druk met de ontwikkeling van haar nieuwe OS Android 5.0, dat momenteel ontwikkeld wordt onder de naam ‘Jelly Bean’. Die versie zal waarschijnlijk volgende maand aangekondigd worden door Google tijdens haar jaarlijks Google I/O evenement in Amerika. Volgens de bron zal Google het komend jaar met al zijn Android-partners in totaal 5 apparaten introduceren die in de Nexus-lijn zullen vallen. Het gaat hier om zowel tablets als smartphones.

De bron meent dat de toestellen alleen via de website van Google verkocht zullen worden en ook via de Android Play Store. Google zou van plan zijn om de vijf grote Android-fabrikanten allemaal te betrekken bij de launch van Android 5.0 en ze er gelijktijdig toe te bewegen om een Nexus-apparaat op de markt te brengen. Samsung, HTC, Sony, LG en Huawei zouden meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    dat is wel goed nieuws. Alleen moeten ze het spreiden denk dat het veel beter is. Er komen nu al paar top quad-core telefoons aan, om dan nu in 1x alles over de toonbank te gooien is niet goed. Elke jaar 1 of 2 op de markt gooien kan goed zijn. Mensen met een jaar abbo of wat dan ook kunnen daar zeker van profiteren. Maar mensen met een nieuwe aanschaf ook natuurlijk.

    1. Dominick -

      Dan ben je wel een beetje het idee achter die toestellen kwijt ­čśë Want het gaat er juist om dat nieuwe Androidversies op dergelijke toestellen worden ge├»ntroduceert als soort referentie. Dat ben je natuurlijk kwijt als je de release gaat spreiden.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters