Google introduceert Street View in Nederland

Google heeft vandaag Google Street View in Nederland geïntroduceerd. Gebruikers met een G1 of een iPhone kunnen nu zien in welke omgeving ze zich bevinden.

Google heeft vandaag via een persconferentie in Amsterdam bekendgemaakt dat het Google Street View heeft gelanceerd voor Nederland en Engeland. Met Google Street View kun je via een applicatie voor de iPhone, T-Mobile G1 of Windows Mobile-toestel een plaats opzoeken en daar afbeeldingen van zien die door Google zijn gemaakt. Google wil zo gebruikers beter de weg kunnen wijzen en via foto’s van de omgeving weten gebruikers direct of ze wel of niet goed zitten. Volgens de eerste berichten is heel Nederland en Engeland gefotografeerd en aanwezig in het bestand van Google. Sommige foto’s zouden niet ouder zijn dan een jaar waardoor de data van Google redelijk up to date zijn.

Gebruikers kunnen via de Google Maps-applicatie Street View inschakelen op hun toestel. Door simpelweg in te zoomen in een straat zal Street View zichzelf laden en de omgeving weergeven.

Google Street View

 

Bron: Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Leroy -

    Nu alleen nog afwachten totdat ze de data uiteindelijk gaan benuttigen en ook jouw woonplaats "op de kaart" zetten, duurt zeker ook weer een tijdje :Y

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via